Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Sta raditi?

<< < (8/11) > >>

dukaso:
Ovako nesto mi se mnogo dopada  cap

https://www.marktplaats.nl/a/watersport-en-boten/motorboten-en-motorjachten/m1166424524-kajuitboot-brasemkruiser-vaarklaar.html?c=a2384ef0ece270f44503df9f8598c624&previousPage=lr&pos=15

Alexa:
Kod odabira ovakvih camaca moras da imas u vidu tezinu s‚obzirom da su celicna plovila uglavnom preteska za transport na prikolici. Naravno, uvek postoji mogucnost dovoza kamionom ali to iziskuje vise posla kod utovara i ucvrscivanja tereta. I o tome ima dosta pisano u drugim temama. I jos treba da znas da ti holandjani nece znati da kazu tezinu ni tacne dimenzije jer uglavnom za te brodove nemaju nikakvu dokumentaciju. Ali, to je druga tema, kad budes bio u situaciji da odlucis, tu smo da ti pomognemo sta i kako. Osnovna stvar je da spremis novac (onoliko koliko si planirao) i da odreagujes onda kada se ukaze prilika. Malo smo te odvukli od osnovne teme (kupovina za male pare i renoviranje) ali... forum za to i sluzi, da se uz pomoc ostalih clanova razmotre i druge opcije.

Alexa:

--- Citat: da se čovek pita  26, 05, 2017, 21:22:15 posle podne ---Bravo Alexa uvek si tu kada treba nekom pomoći, ja baš hteo da ga uputim na tebe, kad eto tebe  jh.

Kako zdravlje?

--- Kraj citata ---

A ja sam, kad sam postavio ovaj iz Austrije, pomislio kako bi ovo bilo dobro za Miletu  thumbup , pa jos i prikolica. Hvala na pitanju, dobro je, borimo se, ova sezona ce verovatno biti izgubljena ali cu na forumu biti sa vama.

Alexa:

--- Citat: dukaso  26, 05, 2017, 21:41:31 posle podne ---Ovako nesto mi se mnogo dopada  cap

https://www.marktplaats.nl/a/watersport-en-boten/motorboten-en-motorjachten/m1166424524-kajuitboot-brasemkruiser-vaarklaar.html?c=a2384ef0ece270f44503df9f8598c624&previousPage=lr&pos=15

--- Kraj citata ---

To je to o cemu sam pisao u prethodnom postu. Ovaj camac sigurno nije sirok 2,2 m oni to prilicno pausalno postave. Da je tako, bila bi disproporcija u odnosu na duzinu od skoro 8 m. Sve to uzmi sa rezervom, uglavnom je tako jer, kao sto rekoh, skoro da niko nema dokumentaciju od camca koji prodaje. Druga stvar, motor ne moze biti 1971. a camac 1980.god. Treba jos imati u vidu da je stanje lima veoma diskutabilno s obzirom da su uglavnom stari 35-40 godina. Treba traziti nesto sto je skoro reparirano jer oni to rade veoma temeljno i tada si vec u daleko povoljnijem polozaju. Dobra strana kupovine na njihovom trzistu je sto su oni ipak vekovni brodograditelji i sto njihova plovila nisu "sklepana" ispod supe, u osnovi to ima i formu i kvalitet. Ja sam se dosta bavio Holandijom ali sam na kraju ipak odlucio da to bude plastika iz mnogo razloga.

vepar:
Meni se ovaj brod dopada, mozda je nesto siri od 2.20 ali svakako nije preko 3m , moja procena na oko 2.5m. A ne vidim razlog zasto motor ne bi mogao biti stariji od plovila. Kod mene je bas ta situacija...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju