Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Sta raditi?

<< < (5/11) > >>

kirbysasa:
Cini mi se da si ti nazalost resio da udjes u taj projekat sta god ovde pisalo :) ja sam imao zavrsen camac 90% i tih 10% me kostalo 2500e bez izivljavanja.Sve u svemu ulozices sredstva a brod nema perspektivu...u solunu somun krunu do soluna 100 somuna...

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

zankiki:
Ako je ideja da se bez para na gomili sređuje brodić, već da se po malo ulaže, lepo kupite par tabli lima tu, par tabli tamo, pa krenite da varite i da radite od nule... Krajnji rezultat se u ceni neće razlikovati od sređivanja ovog, a imaćete sigurno bolji brod (ovaj mi se ne svidja nikako), za koji ste sigurni da je urađen kako valja......

Hajde da je neka ušteda sređivati ovaj u odnosu praviti nov, ili da je ovo pismeno odrađeno korito pa da priča ima smisla... Ovako niti je jeftinije, a mislim da zahteva više rada srediti ovo nego napraviti novo.

dukaso:
Ubedili ste nas odustali smo od sredjivanja ovog broda... Sada nam je ostalo da li skupiti para i kupiti u holandiji nesto do 4000e ili praviti novo

broker975fx:
Dobro si odlucio. Nisu samo pare u pitanju, kad krene prica sa majstorima pored evra potrebno je jako puno zivaca i vremena. Evo ti primer ja zadnjih 10 dana svakog dana povlacim iz centra za ostruznicu, tamo vamo jedno 30 tak kilometara i vise. Majstori zavare jednu stvar i odu a onda se naravno razbole pa ih nema. Znaci zivaca ko debelih skupih brockih konopa. Zapita se covek sta mu to treba ali moja je procena da u ovo vredi ulagati iz vise razloga a brod je star skoro sto godina.

kirbysasa:
Moje skromno iskustvo je pratiti oglase i obilaziti marine.kupiti gotovo ili skoro gotovo.

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju