E, ovako treba... > Restauracije

Remorker David Veliki - remont 2017

<< < (4/8) > >>

Bakara:
Uh ala ces da uzivas kad zavrsis sa radovima, brod je stvarno prelep! Srecno sa daljim radovima ;)

broker975fx:

--- Citat: Bakara  12, 06, 2017, 11:34:43 pre podne ---Uh ala ces da uzivas kad zavrsis sa radovima, brod je stvarno prelep! Srecno sa daljim radovima ;)

--- Kraj citata ---

Da neke 2023 bas mastam o tome, jbg malo je nezgodno sto su zadnji majstori koji su znali i radili na nacin na koji je brod sastavljen pomrli jos pre tridesetak godina tako da je sada muka i nagadjanje za sve zivo. Ja se sada najvise plasim da nitne ne povuku od varenja, posto se vari bas blizu njih na mestu gde ne mogu da se nikako preskoce tj po samom dnu gde je leva i desna strana po kobilici spojena. Majstori me ubedjuju da znaju sta rade. Ali lako je njima:)

broker975fx:
Hvala na pitanju, uz dosta muke uspesno zavrseno, ne znam sta mi se desilo sa slikama, koristio sam onaj servis za kacanje slika i iz nekog razloga vise nema ni jedne slike. Popravicu temu i zavrsiti je cim budem imao vremena za to

Dora:
Baš sam hteo da kažem za slike da ih nema. Nema ih zato što gejovski serveri koji su kao besplatni obrišu sliku posle nekog vremena ili ako je niko nije tražio odredjeno vreme...

Bakara:
Sredio sam slike, tako da ko hoce moze ponovo da ih vidi  hi

Stvar je u tome da je postimg.org, promenio domen pre jedno pola godine, i sad je postimg.cc  kuku

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju