E, ovako treba... > Restauracije
Remorker David Veliki - remont 2017
broker975fx:
I da ne bude da sam jedini ludak koji voli starudiju i da mi je brod najstariji na placu evo jednog zaista impozantnog primerka sa pocetka 20 veka.
vepar:
Prekrasan brod, kome je potrebno puno pažnje i truda da mu se vrati stari sjaj! P.S. Mislim na Davida/Srebrenicu
broker975fx:
Konacno ove nedelje je malo vise stvari uradjeno, realno pipav je posao. Umesto drvene grede iza koje je bilo leglo trulezi, postavljena je polu cev i kompletno izvarena za korito, ispod korita samo poceli da krpimo rupe koje su se pootvarale posle peskiranja i nadam se da ce do sredine sledece nedelje to biti zavrseno. Zatim ide opet otvaranje korita i vadjenje sa donje strane starog bunara i pravljenje novog istog takvog ali malo pametnijeg. Iako skuplja varijanta ipak sam se odlucio da zadrzim sistem sa bunarom jer ovoj pumpi ipak vise prija da ima na raspolaganju konstantnu kolicinu vode. Zatim opet ide peskiranje korita od vodene linije pa nagre jer iz nekog razloga nisu lim zastitili osnovnom sha
oblak:
Ne mogu da se nagledam slika koliko je divan brod! Pazljivo ga obnavljaj, vredan je svakog truda .
srsa:
Е може да буде од бабе девојка. ok Само напред, феноменалан је. clap clap clap llll
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju