Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"

Веровали или не... (komentari na rad drzavnih sluzbi)

<< < (2/8) > >>

LSI:
Где год кренем, у сну ил' на јави - увек су ми на глави XKJHDGASED
(У главу их не пуштам - то је место за привилеговане.)

Стварно, кад их човек погледа...
Боље је такве слике не приказивати деци пре спавања. А нама, старијима, сан су одавно покварили.

LSI:
Да се шминкају - шминкају се. Нашминкани су само тако. Премазани свим могућим шминкерајима.
А тек што шминкају нашу стварност!
Не може човек више да верује ни својим очима ни својим ушима...

А и ја сам баш неки - што не верујем ни својим очима, ни својим ушима, ал' ја не верујем ни њима, а они се тако труде...
Ништа ја не ваљам. 7645218764198

LSI:
Сад видим да је тема пресечена - браво, Облаче. Добра одлука. Изгубили смо се и удаљили од теме...

oblak:

--- Citat: LSI  20, 04, 2017, 21:01:08 posle podne ---Сад видим да је тема пресечена - браво, Облаче. Добра одлука. Изгубили смо се и удаљили од теме...

--- Kraj citata ---

Samo prebacena u kafanu, nikako nemoj da protuacite da sprecavamo polemiku, svaka diskusija je dobroosla nego da ne pravimo zabunu na strucnim delovima foruma. Svima nam je preko glave ovaj uzasan sistem.   sos6

LSI:

--- Citat: oblak  20, 04, 2017, 22:07:24 posle podne ---
--- Citat: LSI  20, 04, 2017, 21:01:08 posle podne ---Сад видим да је тема пресечена - браво, Облаче. Добра одлука. Изгубили смо се и удаљили од теме...

--- Kraj citata ---

Samo prebacena u kafanu, nikako nemoj da protuacite da sprecavamo polemiku, svaka diskusija je dobroosla nego da ne pravimo zabunu na strucnim delovima foruma. Svima nam je preko glave ovaj uzasan sistem.   sos6

--- Kraj citata ---

Некад се изгубимо. Добро је кад неко са стране реагује. Исправна одлука.
 114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju