Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"
Веровали или не... (komentari na rad drzavnih sluzbi)
oblak:
Jeste li bre normalni , sta se iscudjavate? Pa jel znate ko je zaposlio "kadrove" koji ne znaju svoj posao??? Pa organe ce da nam uzimaju bez da nas pitaju 56568
Ljuba:
Pazi sad ovo, prodam auto, sačinjen i overen ugovor, kupac tako vozio do registracije i onda izgubi saobraćajnu koja se i dalje vodi na mene. Zamoli me da odemo u MUP gde ja prijavim izgubljeno a šalteruša će na to da moram da izvadim novu. Rekoh joj da to uopšte nije tačno, treba da dobijem papir koji menja dozvolu koji važi neko vreme a onda je na meni šta ću dalje. Jeste-Nije a na njihovom sajtu baš to piše! Onda uskoči starija koleginica i ispravi je, dobijem papir i dam ga kupcu i on posle normalno sve završi.
Šta bi bilo da nije bila tu ta starija?!
E tako i ovo, proizvoljno tumačenje jasne situacije, daj da zakomplikujemo koliko god možemo pa ćemo da vidimo.
LSI:
--- Citat: oblak 20, 04, 2017, 14:46:56 posle podne ---Jeste li bre normalni , sta se iscudjavate? Pa jel znate ko je zaposlio "kadrove" koji ne znaju svoj posao??? Pa organe ce da nam uzimaju bez da nas pitaju 56568
--- Kraj citata ---
Облаче, није тако.
Питали су они нас и пре неки дан, на изборима.
Они што су изашли и гласали, неки су се сложили а неки нису.
Али они што нису изашли и нису гласали, е, ти су се сви до једног сложили да нам узимају бубреге. Мозак не вреди - нема га а и где га има и није баш нешто!
Ljuba:
--- Citat: LSI 20, 04, 2017, 14:54:12 posle podne --- ...Мозак не вреди - нема га а и где га има и није баш нешто!
--- Kraj citata ---
E baš tako, naše kolektivno, nacionalno biće ima ga tek u tragovima, dobro je rekao rahmetli Tirnanić: Srbi imaju pamćenje kako kokoške, 15 minuta.
oblak:
Nije samo mozak u pitanju, "malo nas je al smo govna" sto kaze Basara kad vec citiramo ove promisljene al ih ne razumemo bas sha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju