E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Kalup nadkabine

<< < (2/3) > >>

MiletaStamat:
Eto vidite klupko se odmotava :) Čuo sam i ja pre neki dan da je majstor Mile imao nadkabinu. Po mojim informacijama on sada ne radi, u penziji je, tu radionicu vodi njegov sin. Već sam angažovao čoveka iz Ostružnice koji će proveriti da li je taj kalup još uvek u životu-. Ima toga još verovatno, samo treba ljudi da se sete ili da se podsete. Hvala Bakara, Savski Dunavac.

Savski Dunavac:

--- Citat: da se čovek pita  12, 04, 2017, 11:50:07 pre podne ---Eto vidite klupko se odmotava :) Čuo sam i ja pre neki dan da je majstor Mile imao nadkabinu. Po mojim informacijama on sada ne radi, u penziji je, tu radionicu vodi njegov sin. Već sam angažovao čoveka iz Ostružnice koji će proveriti da li je taj kalup još uvek u životu-. Ima toga još verovatno, samo treba ljudi da se sete ili da se podsete. Hvala Bakara, Savski Dunavac.

--- Kraj citata ---
Ako u Sidru više nemaju taj kalup probaj da kontaktiras Voju iz Ostružnice (nažalost nemam br. tel.) ali znam da radi sve moguće prepravke plastičnih čamaca. Ono što sam imao prilike da vidim od modifikacija Istranki, Dalmatinki i Primorki je zaista bolje nego inicijalna fabricka verzija tih korita. Verovatno neko na forumu ima njegov br. telefona

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

TOBI978:

video sam pre nekako u casopisu SAM svoj majstor plan za izradu kalupa za pasaru.moram se popeti na tavan pa cu potraziti dns.mozda ti pomogne,

MiletaStamat:
Hvala, možda će pomoći da nešto iskombinujem-

TOBI978:
ne vredi ,ne mogu da nadjem.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju