E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Kalup nadkabine

<< < (3/3)

MiletaStamat:
Hvala vam na trudu. Sve sam i ja prelistao što se prelistati na internetu može, kod nas je sve siromašno, u Hrvatskoj ima, ali daleko i skupo. Ima još jedna šansa u ostružnici u servisu SIDRO je bio jedan kalup nadkabine, treba da mi jave da li je još u životu. Aklo ne ove sezone idem na vodu bez nadkabine, a za sledeću sam pravim, tj, sa jednim drugarom plastičarem. Danas naručio ceradu za kokpit, u REKORDU, sutra bi već trebalo da je gotova. Samo da ugreje par dana sunce da završim krmenu dasku, spojim korito i kabinu, i jedna privremena tenda da se postavi i odoh na reku  25648  jh

Zoran T:
To odo na reku mi se dopada...video si kako ide to plastificiranje...nista specijalno...nadkabinu napravi od sperke pa plastificiraj ili jeftin "muski" kalup od gipsa za jednokratnu upotrebu pa je izlijes  celu od plastike...gotovu nadkabinu montiras dok je camac na vodi a gips kalup se raspadne kad odvajas pa ga bacis...vidi u uradi sam posto je jedna tabla rigipsa nije to neka para...treba ti jos i par zavoja i kilo gipsa za kalup... ffff

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju