E, ovako treba... > Restauracije
Princeza sredjivanje drugi krug
momcilo:
Vidi se da si sa puno žara ušao u ovaj poduhvat i svaka čast.
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
zankiki:
Imas li sliku kantice sa lepkom?
vepar:
Evo lepka koji koristim. Mislim da je odličan, jedino što je potrošnja momačka, ide mi skoro dve konzerve po sloju izolacije, što mu dođe 2 x 5 = 10 kantica x 900 RSD nije malo...
vepar:
E pa ljudi jučerašnji dan je prošao kako je i bio isplaniran! Cirade namontirane, urađen servis na pomoćnoj Yamaha 9,9 i brod spušten u vodu i doteran do veza kgk kgk kgk !!! Provereni su i prozori kako kišom, tako i šmrkom i za ne poverovati ali ni jedan ne pušta. Cirade su ispale ekstra, baš sam zadovoljan. bočno dva prozora na ciradama sa komarnicima a nazad veliki providni prozor sa još jednim slojem koji može da se spusti. plus komarnici na prozore u kabini, kao i komadi cirada iskrojeni prema prozorima u spavaćem delu sa drikerima koji služe kao zaštita od sunca (da me ne budi sunce u 5hujutru! thumbup Još jednom sve pohvale za Bojana sa Telepa, čovek je teški profesionalac! llll llll llll Danas su pokačeni bokobrani, zasilikonisan spoj cirade i broda, a gospođa je ceo dan spremala unutrašnjost. Sve mi se čini da ima još dan dva da provede na brodu dokle ne upicani sve da bude kao u apoteci!
vepar:
A evo i snimaka! k5 king sajkaca jh thumbup 6589 lol kgk clap llll upavusi 25648 sail a0335
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju