E, ovako treba... > Restauracije
Princeza sredjivanje drugi krug
Terca:
sad skineš chirp sw, https://chirp.danplanet.com/projects/chirp/wiki/Home , od mene uzmeš kablić, upucaš sve kanale (ugledni fajl je zakačen) i dobiješ od baofenga funkcionalni ekvivalent marifona...
Bakara:
Nisam cuo za ovo, jel moze neko objasnjenje?
Terca:
nema posebne pameti, te stanice imaju 128 memorijskih lokacija sa smeštaj "kanala"... pa zapamtiš podatke za kanal 16 na 16. lokaciji, 17 na 17-toj itd... i postaviš stanicu da radi u "memorijskom modu"... i onda kad koristiš stanicu, ukucaš na tastaturu 016 za prelazak na 16 kanal, 088 za 88-i i tako to.
Može to i peške da se uradi a može i serjiskim interfejsom (koji ide kroz konektore za mikrofon i slušalicu) u roku od 5 minuta.
Stanica je dualbander, može da prati istovremeno dva kanala, a mogu se prigodno popamtiti i PMR kanali (da se čuju i toki-voki) i još neke tako službe.
Bakara:
Sad je jasno, dobra stvar thumbup
vepar:
Otvorena sezona 2020! Barem za mene i Princezu! Nocili petak na subotu u Rakovackom Zoki, Goran i ja (tri broda Marissa, Kiki i Princeza) Vreme je bilo korektno a brodovi sluzili bez greske! Uskoro i muska regata! ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju