E, ovako treba... > Restauracije
Princeza sredjivanje drugi krug
vepar:
Адреса: Gundulićeva 12, Tekelijina 10, Нови Сад
Радно време:
среда 07:00–15:00
четвртак 07:00–15:00
петак 07:00–15:00
субота 08:00–12:00
недеља Затворено
понедељак 07:00–15:00
уторак 07:00–15:00
Телефон: 021 6360287
vepar:
Malo pažnje sam posvetio brodu ovaj vikend... Prvo sam ga upalio prvi put posle zimskog sna, dobro zagrejao motor, proverio da li je sve na svome mestu i uverio se da ništa ne curi i napravio krug od jedno pola sata da zagrejem i kopču. Tada sam prvo izvukao ulje iz kopče, pa onda iz motora..Zamenio filter goriva, filter ulja, filter vazduha je kao nov... Skinuo sam stari impeler i video da mu fali jedno pero, nije mi jasno gde je nestalo, nije moglo proći kroz pumpu, nema šanse... sha sha sha Zamenuo sam i impeler,zatim nasuo novo ATF ulje u kopču i novo mineralno ulje u motor. Opet napravio krug da se uverim da sam sve dobro odradio i da je motor i dalje suv. Sada sam i zvanično otvorio novu sezonu! kgk kgk kgk
vepar:
Dobio sam na poklon i novu ručnu radio stanicu. Kinez je, ali čini mi se da će ok raditi... Isprogramirao sam nekoliko nautičkih kanala i probao je... Radi perfektno, čak ima i ozbiljan domet u gradu, između zgrada, sa druge strane nasipa je drugar koristio a ja sam ga slušao na brodu, čuo se perfektno! kada je zašao jedno 500m među zgrade i dalje sam ga čuo ali sa malo smetnji, odnosno šuštanja. Pošto je stanica prevazišla sva moja očekivanja, a njega je mrzelo da ide još dalje prekinuli smo test thumbup. Inače stanicu mi je kupio na sajmu Nautike ali u hali sa lovačkom opremom, mislim da je plaćena negde oko 4000 RSD naravno bez ikakvih papira. Za te pare vredi definitivno. Pored radio stanice ima i običan FM Radio, lampu, punjač, slušalice ma svašta nešto. Evo i nekoliko sličica...
zankiki:
Bilo je već priče o Boafengu koliko se sećam, utisci su bili pozitivni... Na kom kanalu možemo mi slobodno da čavrljamo, da isprogramiram pa da se igramo sad na putu do Tikvare?
vepar:
kanal 88 (157,425 MHz) je ok da koristimo... i dobra je stvar, prekratice vreme puta!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju