E, ovako treba... > Restauracije
Princeza sredjivanje drugi krug
vepar:
Oba su sa desne strane broda, ali izduv toplog vazduha je skroz napred u spavacem delu a usis ispod kuhinjskih elemenata skroz nazad, tako da vazduh cirkulise kroz celu kabinu... u uputstvu je naglaseno da usis i izduv toplog vazduha moraju biti razmaknuti, kao i auspuh i usis vazduha za sagorevanje....
broker975fx:
I skupo i nije, ja realno najvise volim da kad potrosim pare to i vidim. Pare sve jedno covek spali ovako kad kupis veliku stvar koja bi trebalo godinama da sluzi je zadovoljstvo potrositi lovu
DuleN:
--- Citat: broker975fx 04, 10, 2018, 16:30:44 posle podne ---I skupo i nije, ja realno najvise volim da kad potrosim pare to i vidim. Pare sve jedno covek spali ovako kad kupis veliku stvar koja bi trebalo godinama da sluzi je zadovoljstvo potrositi lovu
--- Kraj citata ---
99% si u pravu, jer nisi spomenuo zadovoljstvo trosenja para na pice i cigare 114
vepar:
Svaka ti je na mestu! Sto jeate, jeste! Pogotovo ja uzivam u kvalitetnim stvarima koje sam skupo platio pa me sluze dugi niz godina... i svaki put se odusevim kako su dobre kada ih koristim! A kad god sam pravio kompromis na kraju sam se pokajao!
zankiki:
Ja jedino više uživam u kvaitetnim stvarima koje sam jeftino platio, pa mi služe dugi niz godina.... sajkaca sajkaca sajkaca
Elem, odlična je stvar, ja sam takođe uzeo dizel webasto, iako mi je motor benzinac, iz razloga što mi je naleteo jeftino dobar komad, a lakše je naći dizela nego benzinca... Airtop2000 sam platio onomad 250e.
Montirao sam plastični rezervoar od tomosove pumpe za vodu zapremine 3-4 litre i super radi... Mada nešto razmišljam da dam nekom da mi izvari prohromski rezervoar od 10-ak litara (što košta smešne novce), ali to verovatno neću učiniti nikada...
Za naše veličine plovila najbolji način grejanja, moja kabina nije velika, ali kad je napolju minus od par stepeni, potrošnja nije nikad bila ni litru za noć... Preciznije je i teško reći, pošto stvarno malo troši.
Nisam znao da ga je dobro i leti upaliti ponekad, nisam to do sada radio....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju