Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Precenjena plovila i realna cena

<< < (2/7) > >>

markez:
Zvao sam Narval fabriku i nude mi za 15000e (da napomenem da mi je dato do znanja da su otvoreni za cenjkanje) sve sto se kod njih moze ugraditi (Termoizolacija, Elektro instalacija, Vodovodna instalacija, Plinska instalacija, Palubna oprema, Enterijer). Na to da uzmem nov motor 20-25ks za 3000e sve ukupno je 18000... Voleo bi da mi kazete da li je i zasto ipak bolje uzeti ovaj 6 godina stari za 18000e tj iste novce, ili ovaj 2 godine star za 2000e vise?

Za predstavljanje ne znam sta smatrate pod tim... da skeniram licnu kartu? Marko sa Zvezdare, otac Rade, majka Zorica... zavrsio ETF, volim vinjak 5 da pijem :)

oblak:

--- Citat: markez  14, 03, 2017, 13:56:44 posle podne ---Zvao sam Narval fabriku i nude mi za 15000e (da napomenem da mi je dato do znanja da su otvoreni za cenjkanje) sve sto se kod njih moze ugraditi (Termoizolacija, Elektro instalacija, Vodovodna instalacija, Plinska instalacija, Palubna oprema, Enterijer). Na to da uzmem nov motor 20-25ks za 3000e sve ukupno je 18000... Voleo bi da mi kazete da li je i zasto ipak bolje uzeti ovaj 6 godina stari za 18000e tj iste novce, ili ovaj 2 godine star za 2000e vise?

Za predstavljanje ne znam sta smatrate pod tim... da skeniram licnu kartu? Marko sa Zvezdare, otac Rade, majka Zorica... zavrsio ETF, volim vinjak 5 da pijem :)

--- Kraj citata ---

Markez, postoji deo foruma za predstavljanje novih clanova. Tu se napise bas to sto si napisao na poslednjem postu. Nije nikakav pronalazak prosto kucni red na svim forumima. Na nekim forumima i ne dozvoljavaju otvaranje teme ili pisanje dok se ne zadovolji ta forma. Posto smo ovde svi prvenstveno drugari sa vode a ne "forumasi" taj deo nije tako striktan ali kao i u zivotu postoji potreba da se pre nego sto s nekim stupimo u razgovor predstavimo. Da bi i za par dana i godina znali s kim se dopisujemo uvek mozemo pogledati prvi post clana, kako mi tako i ti o kom se coveku radi posto smo ovde svi pod pseudonimima. Sto se tice price o Narvalima upravo je to tako kako ti je Kiza rekao, s njim se mozes dogovarati i pregovarati mada iz licnog iskustva ti moram reci da je tvrd prilicno ali ako ponudis dobru kaparu ici ce glatko :) Polovnjaka platiti preko 12-13000 nema smisla

LSI:
Маркез, уз добродошлицу, бићу слободан за један мали добронамеран коментар.

Мислим да није било разлога за сарказам који сам, чини ми се, осетио у коментару у вези представљања. Верујем да ће то изазвати још коментара али ја бих хтео да кажем да сарказам није био потребан.

Овде на форуму влада прилично добар дух и људи су већином добронамерни. То потврђује и ових неколико коментара који су пристигли у међувремену и у којима сигурно има корисних коментара који делимично дају одговоре на постављено питање.

Представљање на форуму није само ради реда и да би се задовољила нечија радозналост. Да сте само написали оно за вињак 5, верујем да би се већина само насмејала.

Међутим, подаци о вашим годинама, склоностима, месту боравка, где сте наумили да лоцирате и користите пловило, да ли сами или у већем друштву, често могу да помогну да добијете потпуније и корисније одговоре.

У сваком случају, надам се да ће вам колеге с форума помоћи да се боље оријентишете и стекнете бољи осећај за вредност пловила у огласима. Срећна куповина!

Sent from my P9000 using Tapatalk

STG:
Markez, dobrodosao.

Moje skromno misljenje jeste da su navedeni Narvali malo jaci sa cenom, ali kao sto Broker rece, saberi sta sve imaju od opreme.

Posto sam uvek za lim pre plastike-tvrdim da se za oko 8000 moze naci skoro pa vrhunska ladja, celicni lim 5mm, nadgradnja 3mm, dizel, itd...

markez:
@LSI razumem sta zelis reci. Jes bilo sarkazma. Al nemoze se covek bog zna kako ni predstaviti kad nema ladju :(
@gorance gledao sam i metalne camce. Uzeo bi nesto velicine narvala 820 al nema nista da je tako lepo sredjeno.... Ako imas predlog nekog metalnog finog camca (da nije skarabudz) bio bi zahvalan...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju