Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Precenjena plovila i realna cena
mesechar:
Izostavio si iz ponude jedan bas napakovan narval ...dugacki krov solarni paneli nov elektricni vinc ovo ne mozes da pogodis sa kizom pritom jamaha 25 high trust na sajmu kostala 5300e vinc ti dodje 1000 sa lancem sidrom i ugradnjom pa pretvaras full sinus 200evra pa frizider kompresorski ... ako je nesto solidno dobra kupovina to je ovaj narval... mislim d nema ni 200 sati rada
https://www.polovniautomobili.com/plovila/8360061/narval-820
dugi krov nije bas full estetski ali kako su nam leta prilicno krajcovana krov je doobra investicija u odnosu na tendu od platna koja za narvala inace nova kosta oko 600evra pa ti sad vidi....
broker975fx:
U meni je ovaj bas odlican - to je realno kupovina koja godinama moze lepo da sluzi i da se koristi porodicno. Lagano za vadjenje iz vode, lagano za svakakvu manipulaciju, fino motorce. Meni ovo totalno ok
sljaker:
... i jos da dodam samo da u velikoj vecini oglasa koji imaju prenaduvane cene u pozadini cele price naleteces na nezadovloljnu zenu koja trazi da se TO CUDO proda jer samo vuce pare a nikakve koristi?! eek Naravno, vlasnika nema po celo leto kuci (pa i duze, znam i za zimce) i eto ti radosti i veselja da se TO CUDO makne iz porodice.
E sad, da bi se stisale strasti naduva se cena pa se ceka ima li te budale da da te pare! Naravno nema, ja se i dalje vozim, nema zene da se.., nema dece da se deru i svi zadovoljni. Kuka ona ali: " eto zeno niko je nece..." sajkaca
Znaj samo da on (camac, brodic, brod) sail tebe negde ceka i naleteces na nesto sto ce ti uzeti i srce i dusu. MORA! A onda se vidimo na ovima nasim tekucicama pa da vidimo dokle ce tvoja gospa izdrzati jh
markez:
@mesechar Sve je to ok... Al meni je i dalje previse. To plovilo nije novo, 6 godina je staro, vrv je sve vreme bilo u vodi/ledu. To sto je taj motor kostao toliko i sto je takav, ja bi ga menjao za novu hondu 20ks sa 5 godina garancije... Uostalom gledajuci google istoriju taj camac se sa varijacijama cene prodaje vec >1.5god tako da je to dobra kupovina za te pare za tolko vremena bi otisao. Sidreni vinc mi ich ne treba.
Sto se tice ovih Narvala imam @oblakov stav 12-13000e max
E da ovaj produzeni krov mu je definitivno veliki plus sto se mene tice
oblak:
--- Citat: markez 15, 03, 2017, 12:56:24 posle podne ---@mesechar Sve je to ok... Al meni je i dalje previse. To plovilo nije novo, 6 godina je staro, vrv je sve vreme bilo u vodi/ledu. To sto je taj motor kostao toliko i sto je takav, ja bi ga menjao za novu hondu 20ks sa 5 godina garancije... Uostalom gledajuci google istoriju taj camac se sa varijacijama cene prodaje vec >1.5god tako da je to dobra kupovina za te pare za tolko vremena bi otisao. Sidreni vinc mi ich ne treba.
Sto se tice ovih Narvala imam @oblakov stav 12-13000e max
E da ovaj produzeni krov mu je definitivno veliki plus sto se mene tice
--- Kraj citata ---
Za pecanje produzeni krov je nedostatak ako ste pecaros. Imate i BAS 747 kao opciju novog camca. Nije lose porazgovarati sa proizvodjacem.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju