Nautika opšta... > EKOLOGIJA
.
LSI:
Рекао бих само да је наша еколошка свест на врло ниском нивоу (не говорим о појединцима који су потпуно свесни збивања у нашој околини - они су у великој мањини).
На адресу нашег Удружења стигла је порука 27.07.2018. у којој нас организатори борбе за заштиту од изградње минихидроелектрана моле да им дамо подршку.
Истог дана сам проследио поруку члановима удруржења али сам добио само три одговора, један тек пре неколико дана.
Нажалост, нисам могао да пошаљем подршку у име Удружења.
Овим желим да кажем да је потребно још много да радимо на самоосвешћењу и развијању свести о томе да оно што се дешава на Старој планини и није тако далеко од нас.
Неко је рекао да кад лептир махне крилима на једном крају света, то изазове ураган на другом крају.
Дакле, не треба да чекамо на урагане, већ да посматрамо лептире.
zankiki:
--- Citat: LSI 13, 09, 2018, 12:57:00 posle podne ---Рекао бих само да је наша еколошка свест на врло ниском нивоу (не говорим о појединцима који су потпуно свесни збивања у нашој околини - они су у великој мањини).
На адресу нашег Удружења стигла је порука 27.07.2018. у којој нас организатори борбе за заштиту од изградње минихидроелектрана моле да им дамо подршку.
Истог дана сам проследио поруку члановима удруржења али сам добио само три одговора, један тек пре неколико дана.
Нажалост, нисам могао да пошаљем подршку у име Удружења.
Овим желим да кажем да је потребно још много да радимо на самоосвешћењу и развијању свести о томе да оно што се дешава на Старој планини и није тако далеко од нас.
Неко је рекао да кад лептир махне крилима на једном крају света, то изазове ураган на другом крају.
Дакле, не треба да чекамо на урагане, већ да посматрамо лептире.
--- Kraj citata ---
Lazo, kako si prosledio poruku?
Ja od udruženja nisam dobio nikakvu poruku već jako dugo, možda je samo kod mene, a možda ni drugi ne dobijaju, pa zato nema ni odgovora?
LSI:
Занкики, поруку сам послао мејлом на адресе чланова који су уплатили чланарину.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
zankiki:
To sam predpostavio, ali eto ja nisam dobio ni jedan mail sa adrese udruženja preko mesec dana...
Zato i kažem da treba proveriti....
STG:
http://udruzenjeladjara.com/ubijanje-naseg-dunava-zapisi-sa-reke/
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju