Nautika opšta... > EKOLOGIJA

.

<< < (11/24) > >>

vepar:
Ja isplovljavam za pola sata, jbg Zokijeva skola! Ali u pravu si  stri stri stri stri

zankiki:
Ja ću tek sutra, jbg, posao... Na koju ćeš stranu?

vepar:
Cisto da docaram vremenske uslove! Kisa pljusti kao iz kabla! 😂😂😂

vepar:
Kod zlotvora na ostrvo. Zvonko prvi put tera svoj brod, a ja normalno idem svojim. Ajde cekamo te, bicemo tamo do nedelje...

Radojković:
Еколошка свест грађана Србије...
Tako nesto ne  postoji kod vecine.Zivim u Pancevu i u naselju imamo kante za smece u blizini kuca-stanova.E sad
 smece se i odnosi jednom nedeljno ispred nasih kuca.Svaki dan pored kanti za smece gomila djubreta koje nesavesni komsiluk baca plus ovi sakupljaci sek. sirovina  svakoga dana izbace iz kanti ne bi li  pokupili ono sto ih zanima.Komunalno preduzece uradi pre par nedelja ogradu,donesu veliki  kontejner za smece plus jos tri namenska kontejnera za  sek. sirovine,gbe je  velikim slovima napisano gde sta ide.Gledam jutros da ljuudi umesto da sortiraju (a nije tesko ubaciti plastiku ili papir u kantu odredjenu za to)bacaju smece u bilo koju kantu,a sakupljaci sek. sirovina umesto da samo uzmu sto im treba iz odredjene kante opet izbace sve u potrazi za stvarima.Sada umesto da bude cistije,imamo 9 kontejnera iz kojih izbacuju smece umesto prvobitnih pet.

Danas su manje vise svi pismeni i valjda umeju da procitaju na kontejneru gde sta ide,ali ne vredi takav smo narod.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju