Nautika opšta... > EKOLOGIJA
.
zankiki:
Da ne ulazimo u dublju raspravu, ovo bi moglo da uvredi mnoge od nas.
Znam da ti nisi mislio ništa loše.
LSI:
--- Citat: zankiki 16, 01, 2018, 08:40:01 pre podne ---Da ne ulazimo u dublju raspravu, ovo bi moglo da uvredi mnoge od nas.
--- Kraj citata ---
Тачно, Занкики, заборавио сам да ставим знаке навода - требало је то овако да изгледа: Да ли се "навијачи" рачунају као људи?
Наравно да нисам мислио на праве навијаче, али сви знамо да се навијачима назива и онај олош који изазива нереде на стадионима и по улицама - на њих сам мислио.
Моје извињење онима које сам несмотреношћу повредио.
MiletaStamat:
Ako Laki reč navijači stav pod navodnicima, biće u redu. Ako se ne varam Zox je mislio način na koji su dovedeni u red engleski navijači, možda bi se tako mogli dovesti u red i zagadjivači prorode. Drakonske kazne bez protekcije i pardona. Bilo bi problema i negodovanja prvih nekoliko meseci ali verujem da bi se uz dobru volju države i poštenih gradjana moglo to dovesti u red.
Pa sigurno je vićini u redu da uživaju, na primer, u prvoj slici u prilogu nego da vide katastrofu na drugoj. no125
vepar:
A hahahah
--- Citat: LSI 16, 01, 2018, 08:46:51 pre podne ---
--- Citat: zankiki 16, 01, 2018, 08:40:01 pre podne ---Da ne ulazimo u dublju raspravu, ovo bi moglo da uvredi mnoge od nas.
--- Kraj citata ---
Тачно, Занкики, заборавио сам да ставим знаке навода - требало је то овако да изгледа: Да ли се "навијачи" рачунају као људи?
Наравно да нисам мислио на праве навијаче, али сви знамо да се навијачима назива и онај олош који изазива нереде на стадионима и по улицама - на њих сам мислио.
Моје извињење онима које сам несмотреношћу повредио.
--- Kraj citata ---
Mislim da ovde ima i takvih navijaca! 😂😂😂 Naravno pod tim ne mislim na sebe. 😂😂😂
MiletaStamat:
Eto ja i Laki isto mislimo, kao i većina od vas. u istom trenutku smo pisali sličnu poruku kgk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju