Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Pomoc na reci
EIDD:
Nema lepšeg osećaja koji te obuzme kada nekom pomogneš u nevolji i vidiš koliko tvoj trud nekome značio.
Ovacije za Gigu
:drinks:
zorter:
--- Citat: captjerry 29, 08, 2009, 23:11:06 posle podne ---Svima je poznato ili bar mnogi postova mogu da nazru da je Giga drugar i kavaljer (ne onaj pederasti britanski vec pravi :) )...koliko ga poznajem, ne verujem da se bar za trenutak zamislio da li da ostavi rostilj ili ne...cak mogu vrlo realno da ga zamislim na koji nacin ti kaze : sedi...:)
i jos jednom dokazano: na reci si drug....
svima za primer...
--- Kraj citata ---
Ja ga znam godinama unazad (zajedno smo radili na zeleznici) i tacno je tako kao sto si rekao. Ni malo nisam sumnjao da ce tako i biti ali lepo je jedno prijatno iskustvo podeliti sa drugima.Pozzzzzzzzz :good: :good:
giganova:
--- Citat: captjerry 29, 08, 2009, 23:11:06 posle podne ---Svima je poznato ili bar mnogi postova mogu da nazru da je Giga drugar i kavaljer (ne onaj pederasti britanski vec pravi :) )...koliko ga poznajem, ne verujem da se bar za trenutak zamislio da li da ostavi rostilj ili ne...cak mogu vrlo realno da ga zamislim na koji nacin ti kaze : sedi...:)
i jos jednom dokazano: na reci si drug....
svima za primer...
--- Kraj citata ---
Cap ne preteruj uobrazicu se,a kao drugo i rostilj je tek stavljen,sto je bio razlog moje zurbe u povratku :dance:
Inace ja stvarno nisam sreo coveka na reci koji mi nije pomogao ili ja njemu u nevolji.Pomoc na vodi nesmatram nikakvim uzvisenim cinom,svakom se moze desiti nezgoda,i onom sa plovilom od 100e i nekom skupocenom kruzeru,skuteru i sl.Svima nama koliko sutra moze zatrebati pomoc.....
parigroz:
:drinks: bravo majstori.......tako se to radi!
captjerry:
--- Citat: giganova 30, 08, 2009, 08:38:36 pre podne ---
Inace ja stvarno nisam sreo coveka na reci koji mi nije pomogao ili ja njemu u nevolji.Pomoc na vodi nesmatram nikakvim uzvisenim cinom,svakom se moze desiti nezgoda,i onom sa plovilom od 100e i nekom skupocenom kruzeru,skuteru i sl.Svima nama koliko sutra moze zatrebati pomoc.....
--- Kraj citata ---
znam :) ali se valja podsetiti, makar zbog onih koji pocinju da plove da na putu jos i mogu da okrenu glavu kad vide nekoga sa podignutom haubom ali na reci su u (samo moralnoj) obavezi da pritrce (iako nema haubu :) )
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju