Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Fisherman

<< < (5/6) > >>

MiletaStamat:
Kakva je situacija tu gde su bili ti šrafovi jel se vidi šperka, da li je zdrava?

MiletaStamat:
Odlično!!! Vidim ja ti ćeš pre od mene na reku, ubrzao si radove, samo napred  6589

MiletaStamat:
Da gledao sam ove spojnice za bimini u Gros Inoxu, ima i ta sa oprugom, tako da ih ima u svim nautičkim prodavnicaama. Mislim da se i tu navrće vijak, a opruga služi kao osigurač,da stalno drži utegnuto da se vijak ne odvrće. Meni trebalo desetak tih kopči,i klizača, bilo mi skupo, pa sada pravim sve u svojoj garaži, Inox sam nabavio skoro besplatno, sam isečem na mere, a jedan drugar će mi zavariti. Malo li je uštedeti 100-200 eura. Neće biti možda baš estetski kao fabričke ali meni će biti dobre.

djbtea:
Zox na slici je sistem koji se gurne i nema nikakvog zavijanja samo ono perce oborish a opruga drzi sistem da neispadne ja to isto imam na mom bimeniju i funkcionishe savrsheno samo povucesh u stranu ispravish perce i sve sklopish cas posla pozdrav

MiletaStamat:
Drago mi je da nisam jedini kod koga je bimini samogradnja. Volim uvek da nešto majstorišem, nemam neki profi alat ali nešto sitno je tu i uvek se može odraditi nešto za sebe, a i drugari su tu da uskoče i pomognu. A ta spojka sa oprugom izgleda da je dobra za brzo skidanje i montiranje. Još nisam odlučio kako će mi  bimini biti fiksirana verovatno u zadnjem kosom položaju, mada ako budem pecao tamo će mi smetati, razmišljao sam i o soluciji napred ali tu će smetati izlasku na palubu, kako god sve ima svoje prednosti i nedostatke. Probaću da napravim nešto da se može po potrebi pomerati i nazad i napred. Multipraktik 6589

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju