E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Silikon za lepljenje sonde dubinomera??

<< < (8/10) > >>

vepar:
Ja imam identican model sonara kao ti... i montiran mi je u vodi i isto mi se zaglupi na malim dubinama, nekada 0.9m nekada 1.3m.... mislim da je problem u samom sonaru a ne u montazi...

oblak:
Sonar koji se zaglupi bi se i tako u vodi blokirao. Kvalitniji uredjaj moze i u i van korita. Bolje sonde, veca snaga, drugi opsezi itd...

Bakara:
thumbup
Ako je tako, onda je bolje da ostane tu gde jeste, ali ako nađem vremena, probaću i van korita da vidim dobijam li išta. Ovako praktično ispod 1.5m nemam nikakvo očitavanje.

mesechar:
Meni se zaglupljivao dok je bio lepljen silikonom i to na 1,3 metra krene samo da trepce. Ove godine izlio sam malu komoru na koritu kao bazencic i unutra montirao sondu napunio vodom radi perfektno juce sam ulazio u plicak i izmerio je do 0.3m ispod korita.Tako da mozda ne bi bilo lose da probas ipak da promenis sistem
Sonar je cuda 168

Bakara:
I kod mene isto, samo krene da trepće na 1.3m. A u kom delu korita si ga postavio, da li je tu potpuno ravno ili je V?
Meni je napred V, i sonda je u tom delu, a mogao bih da je postavim i pozadi gde je skoro ravno, ako to ima veze

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju