E, ovako treba... > Yamaha

Yamaha pomoć

<< < (2/3) > >>

steps:

--- Citat: yopatami  21, 02, 2017, 05:49:02 pre podne ---Zašto je nezahvalno?
I kako onda baš Peka?

--- Kraj citata ---
Nezahvalno je jer zivimo u Srbiji, jer je ovde majstore za vanbrodske motore (narocito u sezoni) skoro nemoguce "nahvatati", cast izuzetcima, zato sto kada zoves da pitas za neki polovan deo cene se razlikuju cak i po nekoliko puta.... i jos hiljadu stvari. Uostalom na ovih par nasih nautickih foruma postoji gomila tema o majstorima i iskustvima sa istim....
A zasto Peka? Zato sto sam stekao utisak ( mozda sam subjektivan), da nije ona vrsta majstora koji ce da te " odere" ili koji ce samo da "odradi" posao......
Toliko od mene. Pozdrav

STG:
Koliko sam upucen, majstor Ceju uglavnom izbegavaju, nisam siguran sta je razlog-znaju oni koji su saradjivali sa njim.
Na Savi (u BGu) je, po meni, najbolja opcija Djole Honda (radi i ostale motore) ispod dalekovoda.
Nije daleko, dodjes camcem, dizalica za motor, dosta brzo i jednostavno.

Druga opcija je Milan Yamaha, sa izlascima na teren i slicno.
Ljudi kojima odrzava motore su i vise nego zadovoljni.

U celoj prici, mislim da najveci problem imaju vlasnici Tohatsu motora (rezervni delovi, servisna podrska...), a kod nas se to slabo/nikako nije pominjalo.

Kapetan:
daj kontakt od tog Milan Yamaha

deda:
Djaba trosite i vreme i tastaturu!! Resenje je jednostavno a zove se Boban Marinero iz Zemuna !! Broj tel. je 063/884-2204

yopatami:
Eto, i nije baš bilo toliko nezahvalno. Ima tu imena podosta.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju