Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Regata Vode Vojvodine 2016/2017.

<< < (15/28) > >>

minjabolesnikov:
Niste na camac instalirali "upaljac" povezan na akumulator i samo u njega uboli dupli usb punjac.

Sent from my iPhone using Tapatalk

LSI:

--- Citat: minjabolesnikov  26, 06, 2017, 15:51:37 posle podne ---Niste na camac instalirali "upaljac" povezan na akumulator i samo u njega uboli dupli usb punjac.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Ма, јесам, Миња. Али спор пуњач, па никад. А и страх ме да не исцрпим акумулатор.

На ту утичницу, преко разделника, током вожње напајам гарминову навигацију и телефон, али 2 до 4 сата вожње није довољно. Сонар се напаја директно с акумулатора.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

LSI:
Пловидба од Сенте до Кањиже била је лепа.

Тиса је лепа река, не много широка, за нас одрасле крај Дунава, али зато је дубока и мирна. Обале су негде стрме, негде приступачније али у највећој мери обрасле шикаром или је приступ обали отежан гранама  врба које се надносе над воду.

Ипак, део око Аде упамтио сам по неколико изузетно лепих места. У једном тренутку пожелео сам да пристанем, да изађем на обалу која је мамила лепотом.

Кад возите мали чамац сами морате га готово стално држати на управљачу, поготову ако вам у лице дува  ветар, зато и немам много слика снимљених током вожње. Али једну сам успео да снимим.

Ако је мало увећате, видећете пар лабудова који полећу с воде.

Било је и срна на обали али њих нисам успео да снимим.

LSI:
У Кањижи, пристали смо испод ауто-кампа, једног од лепших које сам видео. Опремљен је свим што један камп треба да има. Чак и базен за купање.

Ручали смо леп пилећи паприкаш а за вечеру било је како се ко снашао.

Ево како се снашла група с којом сам провео вече:

Почело је за видела а потрајало је до мрака:

LSI:
Данас је слободан дан (толико слободан да нисам баш сигуран који је данас дан).

Јутро смо провели у шетњи до града где смо на пијаци купили ситнице које ћемо утрошити током дана.
А онда је уследило дембелисање по жељи.

Многи од нас искористили су прилику да се окупају у базену - купање је бесплатно до краја меѕеца.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju