Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Regata Vode Vojvodine 2016/2017.

<< < (7/28) > >>

LSI:
Па где је нађе тао наранџасту?

Изгледа боље од мог хемијског али наранџасто... Па уз ове остале боје, Боже ме опрости, као оне шарене заставе, а ја волим једнобојно.

DuleN:
Moze i da se unapredi, to jest umesto ovog dzaka da se stavi onaj za krompire ...

LSI:

--- Citat: DuleN  21, 05, 2017, 21:01:02 posle podne ---Moze i da se unapredi, to jest umesto ovog dzaka da se stavi onaj za krompire ...

--- Kraj citata ---

Такве користе само они са веома тврдом столицом...

Дуле, мани ме се. Сад ће ме Зортер опет искритиковати и мораћу опет да се самобанујем. Немаш појма како ми је било три дана да не напишем ништа на форуму!

zankiki:

--- Citat: Zox  21, 05, 2017, 18:53:08 posle podne ---Занимљиво решење ЛСИ. Шатор тачно одговара димензијама чамца, невероватно. Да ли сте га шили по мери или сте пак нашли готов у идеалним мерама?

Предложио бих Вам пријатељски да прво једно вече (боље можда поподне) пробно преспавате. Наиме, кад се усидрим од ситних таласа и протицања воде крај чамца, производи се од лупкања неки специфичан звук који се појачава од корита слично акустичној резонантној кутији. Мени је тај звук поприлично гласан и  на води нисам могао заспати, много је бучно.

--- Kraj citata ---

Ovaj problem vremenom nestane... Kao kada u gradu ne bi mogao zaspati od automobila koji ti prolaze ispod prozora....
Samo vežba!

broker975fx:
To onda postane prava uspavanka a kad jos na sve to dobuje kisica onda je uzitak potpun

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju