Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

Led na rekama 2017

<< < (12/84) > >>

LSI:
Све је тачно што је Брокер написао.
Та два из Новог Сада, продата су у поступку приватизације али је нови власник, гле чуда, успешно пословао толико да ће се приватизација завршити стечајем и ликвидацијом. И тако, та два ледоломца сад чекају да их неко купи за још мање пара него што их је платио садашњи, а онда...

А зашто нисмо на време деловали - па кад смо ми нешто урадили на време?
Нас увек све изненади иако смо увек на све спремни. Нарочито снег и лед зими!

shomysss
Пријатељу не ради се о томе да си преспавао зиму. Ово је само још једна од оних ситуација у којој нас уверавају како нам је добро и да нам је све боље.
Кад би се сад, неким чудом, преко ноћи лед отопио и нестао, не би ме изненадило да нас известе како ти наши ледоломци чекају спремни неку нову кризну ситуацију, а да размишљамо и о томе да их позајмимо Мађарима, Румунима или већ коме буде требало.

Међутим, како је Светска банка дала  прогнозу да ће раст бруто дохотка бити већи од раније планираног и да ће вероватно достићи незабележених 2,8%, не би ме изненадило ни да чујем како ћемо део тог дохотка утрошити на набавку нових, савремених ледоломаца (добро, може и неки раније употребљавани али који још плови - да мало приштедимо. Ако можемо авионе, а што не би и ледоломце?).
Па кад њих добијемо, разбијаћемо лед до Немачке и све ћемо то папрено наплатити и зарадити на рачун неспособних Мађара који једва могу да одвоје два за разбијање леда код нас.

broker975fx:
Sad sam se vratio sa Dunava, situacija kod Vro je nesto bolja, led se cak lagano otapa. Sava kod usca ko da je prolece.

deda:
Pogled sa 4.jula....

deda:
......................

Zoran T:
bio nesto do Smedereva pa slikao...sl 1 i 2 su uzvodno od ulaska u Smederevo led stoji a 3 i 4 nizvodno s tim sto slobodna voda prestaje posle 1 km pa opet stajaci led...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju