Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

Led na rekama 2017

<< < (11/84) > >>

zankiki:

--- Citat ---Kako je gradonačelnik precizirao, ovolika količina leda nije viđena na gradskim rekama od 2012. godine i zato je uputio apel vlasnicima plovnih objekata da očiste sneg i led oko njih, što je i njihova zakonska obaveza.
--- Kraj citata ---

Jel ovaj lud?

LSI:
Nije on lud. Neki drugi su ludi. A do kraja, svi ćemo poludeti koliko nas prave ludima.

Sent from my P9000 using Tapatalk

deda:
Trenutno voda raste sto je nama na 4.julu pomoglo da se led izmedju  slepa i obale otopi zbog vode iz kolektora koja izlazu u blizini! Da se zna , nije govnara u pitanju! lol  Jutros sam dobio informaciju da na 1182 km.( sa gasne stanice) Dunava sredinom toka sante prolaza ali od popodneva su se zaustavile! 

shomysss:
Slusam nekog boga jutros mislim da je glavni hidrolog i pored njega neki ficfiric koji izgleda kao silovana veverica i po njihovoj prici mi imamo najmanje 7 do 10 ledolomaca koji rade punom parom od Madjarske granice do Djerdapa i da mi fakticki nemamo problema sa ledom  eek .....Pogledam kroz prozor rek'o da nisam prespavao zimu

Moguce da je nisam upucen pa vas molim da me ispravite ako gresim  k5

broker975fx:
Koliko sam ja negde procitao dva ledolomca ali prava nalaze se u Ns i nisu u funkciji,nas jedini ledolomac je Greben i njego glavna funkcija je zastita centrale. Madjari imaju 4 komada u funkciji a po nekom medjunarodnom sporazumu mi i hrvati imamo pravo da koristimo dva komada pri cemu placamo samo 1/4 troskova koriscenja. To je iz razloga sto i Madjarska moze biti ugrozena poplavama u slucaju ekstremnog dogadjaja. E sada zasto mi na vreme nismo delovali i iskoristili tu mogucnost ne znam. Probacu posle da nadjem clanak gde sam ovo procitao.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju