Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA
Led na rekama 2017
LSI:
--- Citat: deda 19, 01, 2017, 18:32:45 posle podne ---E sada!! Danas su gospoda koja treba da nam pokazu kako se radi po zakonu izvadila svoj camac!! Tek danas!! A onda ce ona gospoja sa neurednim s....im zivotom da nam preti!!
--- Kraj citata ---
Деда нам се накачио на гђу Шојићку па не пушта stri
Мени се чини, од толике анимозности, изродиће се лепа љубавна прича до краја roll4
А што се тиче њихове лађе - Деда, па зар је потребно да објашњавам?
Лађа припада одељењу за безбедност пловидбе.
Извадили би они њу раније, али због неодговорних лађара, о којима су бринули, лађа је остала у води до последњег тренутка и ето, зато се тек сада вади. Ето! upavusi
cira58:
Ako deda mozda ? ima telefon od one sa neurednim s.....im zivotom da mi da. Da probam nesto da uradim. Dok sam u snazi. k5
LSI:
Ево га опет! Један "скривени" прати садржај ове теме!
srsa:
И овај пут си добро прошао Деда. clap Е сад, зар ово није могло на време, нпр. почетком децембра или раније? Или оно питање, да ли зими вадити лађу из воде или не? 7645218764198
LSI:
--- Citat: srsa 20, 01, 2017, 08:13:44 pre podne ---И овај пут си добро прошао Деда. clap Е сад, зар ово није могло на време, нпр. почетком децембра или раније? Или оно питање, да ли зими вадити лађу из воде или не? 7645218764198
--- Kraj citata ---
Кад је јело слано, не треба досољавати! - тако каже овај grandpa
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju