Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA
Led na rekama 2017
Terca:
--- Citat: LSI 16, 01, 2017, 12:31:47 posle podne ---
... да вас упознам са својим последњим сазнањима (последњих пола сата) ...
--- Kraj citata ---
Nije bas tako. Jegtoro VI i XI su u Mohaču, na šteku gde se inače radi revizija...
Kapetan:
--- Citat: Terca 16, 01, 2017, 12:57:13 posle podne ---Nije bas tako. Jegtoro VI i XI su u Mohaču, na šteku gde se inače radi revizija...
--- Kraj citata ---
da, i marinetraffic to potvrdjuje sad bas gledam
Inace po meni Greben je za 5 klasa lepsa ladja od ovih madjarskih :)
LSI:
--- Citat: Terca 16, 01, 2017, 12:57:13 posle podne ---
--- Citat: LSI 16, 01, 2017, 12:31:47 posle podne ---
... да вас упознам са својим последњим сазнањима (последњих пола сата) ...
--- Kraj citata ---
Nije bas tako. Jegtoro VI i XI su u Mohaču, na šteku gde se inače radi revizija...
--- Kraj citata ---
Хвала Терци за исправку.
Заиста сам, пишући заменио имена бродова. Тачно је да је Jegtoro XI изнад Мохача - нисам га видео. Пише сада да му је дестинација Вуковар!
Jegtoro VI - сад пише да му је дестинација Баја.
Szechneyi је у Будимпешти.
Jegtoro I се тренутно налази у Будимпешти.
broker975fx:
Brod Bor ide ka djerdapu gde ce mu na rogove biti nesto ugradjeno cime bi trebalo da razbija led, pratnja i pomoc dodole ce mu biti greben, tako da mu destinacija ne moze biti sabac. To sto je trenutno u luci je zato sto tankuje gorivo. To je informacija od coveka koji mi se predstavio kao jedan od vlasnika broda Bor.
LSI:
--- Citat: broker975fx 16, 01, 2017, 13:45:24 posle podne ---Brod Bor ide ka djerdapu gde ce mu na rogove biti nesto ugradjeno cime bi trebalo da razbija led, pratnja i pomoc dodole ce mu biti greben, tako da mu destinacija ne moze biti sabac. To sto je trenutno u luci je zato sto tankuje gorivo. To je informacija od coveka koji mi se predstavio kao jedan od vlasnika broda Bor.
--- Kraj citata ---
У време кад сам га на сајту Marine Traffic нашао, писало је да је дестинација: Шабац.
А тако пише и у овом тренутку!
Шта су пријавили, где ће стићи - ја не могу да знам.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju