Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

Led na rekama 2017

<< < (28/84) > >>

STG:

--- Citat: Kapetan  14, 01, 2017, 16:38:44 posle podne ---Sad se i Topoli greju motori ... idu prema luci Beograd...

Al ni jedan ispravan brod nemamo od 3 komada...

--- Kraj citata ---
Jos jedan od komentara koji nema veze sa strucnoscu.
Ocigledno je da nam brodova ove namene manjka, ali zar nije normalno da se nakon rada u ekstremnim uslovima dogode i otkazivanja mehanike?
Zasto odmah kuknjava i napadanje nepoznatog neprijatelja?
Ni jedan ispravan od tri... Pa sta sad? Da smo imali tri prava, namenska broda na raspolaganju pre par dana, skoro sam siguran da bi ovakve scene izbegli.

Ljuba:
A sad se najavljuju i kazne:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=01&dd=14&nav_category=12&nav_id=1220308

Za splavove i marine ne znam, to bolje znaju nadležni a valjda i vlasnici istih ali za čamce je to malo diskutabilno. Nisu svi mogli da izvade plovila jer jednostavno nema mesta na obalama za sve a neke marine nemaju ni navoze kako treba.

cira58:
ja sam kriv sto nismo kupili ledolomce. umesto da platim gradsku taksu oko 9000 dinara ja je platih samo 10 dinara.  corka

srsa:

--- Citat: Gorance  14, 01, 2017, 23:03:02 posle podne ---
--- Citat: Kapetan  14, 01, 2017, 16:38:44 posle podne ---Sad se i Topoli greju motori ... idu prema luci Beograd...

Al ni jedan ispravan brod nemamo od 3 komada...

--- Kraj citata ---
Jos jedan od komentara koji nema veze sa strucnoscu.
Ocigledno je da nam brodova ove namene manjka, ali zar nije normalno da se nakon rada u ekstremnim uslovima dogode i otkazivanja mehanike?
Zasto odmah kuknjava i napadanje nepoznatog neprijatelja?
Ni jedan ispravan od tri... Pa sta sad? Da smo imali tri prava, namenska broda na raspolaganju pre par dana, skoro sam siguran da bi ovakve scene izbegli.

--- Kraj citata ---

Ма донекле си у праву, али ледоломци се и праве да служе у екстремним условима. Целе године их треба припремати за задатак који треба да обаве зими у екстремним условима.  Е сад је друга ствар што су матори и што нема пара за нормално одржавање.

deda:
Ma vazno je da ima para za muzicke fontane , Partizan , Zvezdu ! Koj ce nam ledolomci ionako se led istopi na prolece!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju