Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

POMOC NOVAJLIJI...:)

<< < (4/8) > >>

RodjenDaPecaNateranDaRadi:
Ah ne Dule...Nem'o tako...:) Nisam ja tako rekao...Lepa je ovo nasa...Ali znas ja se bavim trgovinom...Po nekim mojim shvatanjima ako treba nekome da uzmes pare treba mu posvetish bar pedalj paznje...a ovo sve je...daj pare pa ce da vidimo...realno...Ako me razumesh...:)

DuleN:
Ma razumem te ja, naravno, jer i sam cesto uletim u "makazice" kojekakvih adminstracija raznih... Ali sve se to da resiti, ovako ili onako... Realno, Srbija je mala drzava, sa malom nautikom, na koju se od strane drzave i ne obraca neka velika paznja ( sto je greska, naravno ), pa kada nesto treba srediti po pitanju plovila, nastaje totalna zbrka, setanje po salterima, gubljenje vremena ,...
Ali sve se to zaboravi nakon prvog sata voznje Dunavom, Savom, Tisom,...

RodjenDaPecaNateranDaRadi:
Prvog sata? Mislis prvog minuta...:) Sve znam druze moj...ali sada kada se borim u tim vodama malo sam se zaprepastio s'organizacijom cele price...nista vishe...pa zato onaj moj post...:)

DuleN:
Sredices ti to, siguran sam i na kraju ce ti biti smesno koliko je bilo prosto  114

steps:

--- Citat: DuleN  07, 12, 2016, 19:29:53 posle podne ---Sredices ti to, siguran sam i na kraju ce ti biti smesno koliko je bilo prosto  114

--- Kraj citata ---
ahahahahaaa, kada si mislio na "prosto" sigurno nisi mislio na papirologiju 4587
Sve se to zaboravi sa prvim izlaskom na reku, veruj mi (nam).
Samo polako i strpljivo i sto pre  25648

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju