E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Konzola, komande...
MiletaStamat:
E dobra ideja. Ja baš trebam sa Vodičanke da prebacim komande na Istranku. Gledam gde bi bilo najbolje da postavim a što manje bušim čamac. Razmisliću o ovoj ideju, a prodavnica URADI SAM mi je blizu pa ću prošetati do tamo da vidim tu plastiku. Pojasni samo taj silikonski lepak, nisam imao prilike da ga vidim, i čujem o njemu. Da li je to neki klasični silikon, ili nešto drugo, kao i to da li si komande šrafio samo inox hol šrafovima, ili kako se već zovu. A pratiću ovo tvoje sredjivanje, biće tu još ideja koje se mogu iskoristiti i kod nas. Pozdrav.
emissary:
Konzolu sam kupio od drugara kojem je stajala dugo u magacinu sa nekog gumenjaka koji se raspao, tako da sam tu dobro prošao. A komande sam ušrafio klasičnim hol šrafovima jer ne nađoh još inox ali čim nađem, menjam.
Silikonski lepak je Ceresit ft-101 a to je isto kao i Sika fc-11, zaptiva i lepi. Kako mi se do sada čini, pre ću polomiti ručicu komandi nego ono odlepiti.
Konzola je na šine a kako i za to ne bih bušio, razmišljam da je skratim, jer i ovako je malo veća nego što mi treba, pa da na iste one ploče kao za komande, koje ću prethodno da zalepim za pod, ušrafim. Veća površina će biti zalepljena a samim tim i bolje će da drži.
Bakara:
Za fiksiranje nekih stvari kao sto su bitve ili recimo ona plasticna plocica na unutrasnjoj strani krmene daske gde se pricvrscuje motor, skroz pouzdana metoda je koriscenje pop nitni. Drzi nezdravo :)
zankiki:
Jeste, ali uvek bih pre lepio, ako ikako može.
Recimo, ovu konzolu da ušrafiš u patos, mora pre ili kasnije da udje voda, a znamo kako je to kad udje voda u duplo dno...
Bakara:
Da zankiki, i ja isto. Volim da bude sve sto vise fabricko, bez novih rupa. Ali za neke stvari gde se prvo pomisli na srafljenje, treba razmotriti i pop nitne thumbup
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju