E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Konzola, komande...
kole:
--- Citat: LSI 01, 11, 2016, 07:41:07 pre podne ---Коле, погледајте овај оглас: http://www.kupujemprodajem.com/Konzola-Novo-38413048-oglas.htm
--- Kraj citata ---
Video sam ovaj oglas, ali mi se ne svidja preterano. A i cena je DOBRA. Ona na vašem čamcu mi se više svidja.
LSI:
Коле, мислим да се ради о оптичкој варки.
Наиме, мислим да су конзоле, онај пластични део, исте. Исти су и рамови од прохрона и ветробран од клирита.
Оно по чему се конзола из огласа разликује од конзоле на мом чамцу јесте волан.
На конзоли из огласа, волан је од црне пластике и већег је пречника него волан на мом чамцу.
Мој волан направљен је од прохрона и светле вештачке коже, а нешто је мањег пречника, па све то делује визуелно доста лепше од оног другог.
Ви можете да поручите само пластичну конструкцију конзоле или пластику, с ветробраном, а волан можете купити неки други, који ће вам се више свидети.
А што се тиче цене - на то немам посебан коментар. Много пута смо већ овде закључили да је све што иде на чамац, код нас веома скупо.
kole:
Na nekoj vašoj slici mi se učinilo da je gornja površina udubljena. Da može da se stavi nešto, a da ne padne odmah.
LSI:
--- Citat: kole 02, 11, 2016, 13:21:13 posle podne ---Na nekoj vašoj slici mi se učinilo da je gornja površina udubljena. Da može da se stavi nešto, a da ne padne odmah.
--- Kraj citata ---
Морам да признам да сте у праву. hi
Код мене постоји то удубљење - нисам приметио да на конзоли из огласа тога нема. Изгледа да сам почео да старим... grandpa
MiletaStamat:
Skupa baš ova na oglasu. Ima li nešto jeftinije a da bi se moglo namestiti pored vrata na ISTRANKI, da ne bušim oplatu oko vrata. Ili da uzmem stvar u svoje ruke i napravim neku od drveta :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju