E, ovako treba... > Plovila

PASARA ISTRANKA

<< < (14/77) > >>

MiletaStamat:
A ne, dosta mi je kupovine za sada  7645218764198. Jedino da ove obe prodam i kupim onu od 6 metara, ili da obe menjam za tu jednu od 6 metara, što mi je bila želja. Za sada ću se zadovoljiti s ovim što imam. Jedna ide na prodaju, druga se sredjuje za proleće. Hvala tebi na ponudi.

steps:
Ajde Mileta, tema ti ima pet strana, a slike pocetka radova jos nema!!!
 stri 114 harm

MiletaStamat:

Danas naleteo na ovaj link, a ispod tekst: Preradena istranka, otkinuta kobilica u nulu, zadrzano kolijevkasto korito, stavljena platforma sa stabilizatorima, odrizano sve nepotribno u kokpitu, nikakve natkabine i druge smetnje. Mala ribarska brodica. Kad je cist ispod vodene linije, sa Selvon 15 2t ide do 10 cvorova, ovisno o vrimenu, nije probana nijedna druga penta.

Baš se pitam kakva li joj je sada stabilnost bez kobilice? Mislim da je jedna od dobrih strana što kobilica ne smeta da pristaneš uz svaku obalu i plićak.
A Steps biće slika sačekaj, sada je vreme za traženje najboljih rešenja, a kad se krene u radove da nema greške.

DuleN:

--- Citat: da se čovek pita  04, 11, 2016, 10:35:28 pre podne ---

Danas naleteo na ovaj link, a ispod tekst: Preradena istranka, otkinuta kobilica u nulu, zadrzano kolijevkasto korito, stavljena platforma sa stabilizatorima, odrizano sve nepotribno u kokpitu, nikakve natkabine i druge smetnje. Mala ribarska brodica. Kad je cist ispod vodene linije, sa Selvon 15 2t ide do 10 cvorova, ovisno o vrimenu, nije probana nijedna druga penta.

Baš se pitam kakva li joj je sada stabilnost bez kobilice? Mislim da je jedna od dobrih strana što kobilica ne smeta da pristaneš uz svaku obalu i plićak.
A Steps biće slika sačekaj, sada je vreme za traženje najboljih rešenja, a kad se krene u radove da nema greške.

--- Kraj citata ---

He he, vec si se ti ozbiljno zamislio, vidim ja  jh

LSI:
А ја се питам какви су то баксузи пројектовали тако лоше корито (истина продато у хиљадама примерака, и несмањено популарно у протеклих неколико деценија)? Зар није био нико паметан да се сети да је кобилица на таквом кориту вишак?

Милета, ми смо познати по томе да често волимо да "учимо родитеље како се деца праве", мада су то многи од њих знали и давно пре нас и много боље од многих од нас.

Пријатељски савет: треба заборавити на тај видео и поруку из њега.
А ако размишљаш о већој брзини, постоје други начини. Друго корито, други мотор... па - "Вози Мишко"!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju