E, ovako treba... > Plovila

PASARA ISTRANKA

<< < (2/77) > >>

steps:
Svaka cast k5
Sada si postao pravi brodovlasnik, puno dvoriste prikolica i brodova sajkaca
Lepa pasara, ima mesta za gomilu modifikacija, predlazem da procesljas forum dragih nam komsija ribolovnamoru.com. Ima gomila opisa i faza sredjivanja Istranke ( ideja na pretek, bojim se da ih sve ne sprovedes u delo, hahahaha)....
Uffff, sto nemam vise slobodnog vremena kuku

MiletaStamat:
Izgleda lepo, i zdravo, Kad je operem i izglancam videću da li ime nekih oštećenja ali za sada se ne vide. Čovek je bio prvi vlasnik, što je priznaćete retko za tako stare čamce. Zorane svrati kad si u blizini da ti to ošacuješ stručno, i daš mi neku ideju. Marko ajde nabavljaj i ti jednu pa da se srećemo na reci kao letos sa Vodičankama.

LSI:
Црни Милета, сад ми нешто прође кроз главу - ко ће сад ове приколице искомбиновати?
Да ли водичанка иде на оној старој која је нова или на овој новој која је стара?

budens72:
Sve je to lepo i sve čestitke za kupovinu ali mislim da je komfor minimalno povećan ovom kupovinom... da je bar Dalmatinka ili Gradac...

Alexa:

--- Citat: da se čovek pita  11, 10, 2016, 21:12:43 posle podne ---U centimetrima Lazo, u centimetrima. Ova malo duža, malo šira malo veća, visočija kabina . Stabilnija je na vodi. I ima mnogo mogućnosti da se igram i dogradjujem i doradjujem.  t6 t5

--- Kraj citata ---

Mileta, "rastes" polako  jh Samo tako, mozda vec naredne godine ostvaris svoje zelje, mislim na nabavku ladje koja ima vise prostora i naravno vecu autonomiju na vodi. Kako sam ja iz tvojih prethodnih komentara shvatio, to je cilj  clap . Dobro je sto se ne vezujes preterano za stvari, odnosno sto ih relativno lako promenis da bi isao ka boljem. Srecno  thumbup

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju