E, ovako treba... > Plovila

PASARA ISTRANKA

<< < (3/77) > >>

LSI:
Не знам ја да ли је Милети ово дугорочно или краткорочно решење кад је у питању наутика али сам у једно сигуран - дугорочно је смирио жену. roll4

Сад кад почне нешто да му приговара, треба само да јој каже: - Видиш, жено, како сам брзо променио лађу. А њу сам платио! Тебе сам добио за џабе...

Ех, кад бих ја смео тако с мојом... no125

Alexa:
Aaaa Lazo, tu ima druga logika  jh . Kada sam ja jednom svom prijatelju (koji je imao dva neuspesna braka), objasnjavao zasto cesto menjam automobile (kad` ne mogu zenu, menjam auto), on mi rece : "Bato, svaka sledeca je gora od prethodne"  jh . Ne znam, mozda je u pravu.

MiletaStamat:
Sve imate pravo  6589 , moja prva žena nije volela čamce, zato je bivša  no125, sadašnja rodjena u Grockoj pored Dunava, rasla uz oca, koji je uvek imao čamac, pa mi je lakše sa njom  6589, zato sada menjam čamce onako kako mi odgovara.

Eeeee što se tiče čamca, veličine konfora i ostalog ne stajte mi na muku. želja je bila pasara od 6 metara mislim da su to Gradac, Dalmatinka, Primorka ili još duži kornat. Gledao sve to ali skupo za moj budžet. Možda jednom ko zna i bude to. Za sada je Istranka potaman. Narednih godina ako uspem da se organizujem i napravim natkabinu. Kad smo već kod toga da li neko možda zna da negde ima neka natkabina da nekome stoji u kraju dvorišta i da mu ne treba. Šteta da propada, lepše bi je bilo gledati na čamcu  6589 , ako ne, za početak pravim opet tendu, i na vodu. Ostalo polako usput

Alexa:
Zamisljam kako izgleda rociste za razvod braka. Sudija pita: "Sta je razlog za razvod ?", odgovor: "Ne voli camce "  sha .
 stri  stri  stri

DuleN:
Nek ti je sa srecom !
Zelim ti blagu zimu, da mozes odraditi sve st ti padne i ne padne na um, a onda lepo prolece i  25648

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju