E, ovako treba... > Plovila

PASARA ISTRANKA

<< < (10/77) > >>

Bakara:
Koje su joj tačno dimenzije?

MiletaStamat:
Sva prilika da ću i ja staviti blažujku, dobro ću je premazati smolom da voda ne prodre do nje, zalepiti na postojeću plastiku i zatim još nekoliko puta laminirati smolom i matom. Još samo da naučim kako se priprema poliesterska smola za nanošenje, lepljenje, i eto mene majstora ha ha ha . A sto ser tiče rasporeda komora i ostalog u Istranki i meni se dopada, kada sve namestim, komande i ostalo, mislim da će biti dovoljno konforna da ništa ne smeta za sada, a ko zna možda za neku godinu nabavi još nešto malo konfornije, sa tušem,WC, kuhinjica, tek sam počeo da se proširujem  6589.

Bakara nisam merio ali u plovidbenoj piše 2x5 metara, na forumima isto tako. Znam samo da je i na oko veća od Vodičanke, pozadi je šira sigurno više od 20 cm, dosta visočija kabina. a na vodi mi svaki cm znači.

Bakara:
Da, to su fine dimenzije za camac tog tipa  thumbup

MiletaStamat:
Pozdrav svima. Ima li neki dobar a jeftin majstor u mojoj blizini ko bi mi sašio ceradu za kokpit istranke. Gledao sam u Leštanima cerade i drikere, možda bi mi bilo jeftinije da to tamo kupim a majstor da mi to sašije i postavi drikere. Ili neko možda ima neku polovnu pa da je kupim od njega. Želim da zatvorim kokpit kada nisam na čamcu, zbog kiše i ostalog,  vidim da mnoge pasare imaju takvu ceradu. Sad drikeri bi treblo da budu da se što lakše namesti skine cerada, nekako mi se dopadaju onu kroz koji se provlači konopac ili oni koji se provuču kroz okce i zakrenu. Mislim na ceradu kao na priloženoj slici.

steps:
Mileta to bi trebalo da moze da ti uradi svaki malo bolji tapetar, imam ja klesta za postavljanje klasicnih drikera ( sumnjivog kvaliteta), koja ti mogu pozajmiti, skoro su uspela da postave jedan komad. Na mojoj ceradi su klasicni drikeri, samo su u coskovima u donjoj zoni cetiri ona koja se zakrecu ( zbog jacine).
Pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju