E, ovako treba... > Plovila
PASARA ISTRANKA
mesechar:
Koliko vas je ucestvovalo mogli ste je i na ruke izneti :)
MiletaStamat:
Hteli mi, ali nismo se mogli dogovoriti ko će da nosi a ko da rukovodi operacijom kgk
A inače da nas je bilo manje ne bi bilo šanse da je izvučemo, opirala se i negodovala, htela još da ostane u vodi, molili, kumili i ništa, tek kada smo dobro zapeli i puvukli nekako je istrgosmo iz Dunava, tek kada je smeštena na prikolicu malo se primirila jer sam joj obećao da će za sledeću sezonu biti još lepša, gizdavija i da će ponosno seći talase Dunava i Save. jh jh
LSI:
--- Citat: mesechar 29, 10, 2017, 01:52:38 pre podne ---Koliko vas je ucestvovalo mogli ste je i na ruke izneti :)
--- Kraj citata ---
Хтедох да кажем - какав групњак! Јадна пасара, шта ли су јој то радили њих толико?
Али ваљда је тако лепше.
Шалу на страну, узана вам та стаза којом извлачите лађе, добро је приколица и прошла. Али опет, боље и узана него да је нема.
zveki66:
Od svih na onoj grupnoj fotografiji pasara je najlepsa ha. Staza jeste uzana ali nije ni planirana za izvlacenje vecih camaca, uglavnom siklji i laksih kabinasa poput Miletove pasare. Uglavnom sta god da ide u ili iz vode , zabava je zagarantovana.
MiletaStamat:
Možda bi jedan ovakav, 6 metara dužina, mislim da je 2,20 širina bio prava mera da jednom zameni ISTRANKU, kažem jednog dana, ne baš sad jh
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju