Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Forum je forumu vuk...

<< < (4/5) > >>

Kapetan:
a sto nisam dobio poruku na PP da ja trebam da objavim izlet ?

al ok sta god imas mozes na PP...

shvati jos jednom nepravda me boli vise nego da mi ladju tresne panjina ...

zoki novus:
kapetane zajebo si kalimera :)
slozicu se sa vecinom da ova prica stvarno nikoga ne zanima
i da treba da se okonca uz :drinks:

splavarsale:
Neka moj splav na Savi bude novi Dejton,i u to ime ziveli.Volim i ja vas  :heat:

Bane:
Taman sam se vratio sa odmora, poceo da citam postove o regati i da sa odusevljenjem gledam slike, kad ono VUK NA VRATA.
Pocnem da citam ovaj post i morao sam da se vratim 3 puta da ga procitam.
NE MOGU DA VERUJEM!!!!!
Ajde da napravimo ili da izmislimo novi aparat za merenje SUJETE. (vise puta potvrdjeno u praksi da je kod Srba na vrlo visokom nivou)
Dragi prijatelji, nemojte ovakvim postovima da vredjate tudju inteligenciju,....znanje......iskustvo.....
Dakle, ko je sta rekao, ko je u pravu........lepo vas dvojica to resite ili nemojte da resite, ali bez publike. Toliko ste sujetni da se ponekada pitam gde JA sprcah 49 godina!

poceo sam da se nerviram..... i ne bih vas vise zadrzavao  :diablo:

rade:
Na reci prolazimo jedni pored drugih i nepoznajemo se.Znaju se ljudi iz istih marina i to je to.Ovo ovde prosiruje barem internet poznanstva i siri neki pozitivan duh vode.NA reci se srecu raniji stranci upoznaju se uzivo,druze ili ne vise ali duh pozitivizma se siri.I na drumu ponekad ti je potrebno drustvo cesto pomoc a koliko je to potrebnije na vodi.Kako to neko rece u reci je mudrost ili nirvana pa onda nek bude mudrost i na forumu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju