Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Forum je forumu vuk...

<< < (3/5) > >>

Kapetan:
sale procitaj na glas
Aka [00:17]:   Nego, tužno je to što mojalađa neće da objavi ovu informaciju, a nominalno, bavi se razvojem druženja na vodi...
a sad procitaj

Aka [00:17]:   Nego, tužno je to što Sale NB neće da objavi ovu informaciju, a nominalno, bavi se razvojem druženja na vodi...

Aka [00:17]:   Nego, tužno je to što _____ UBACI CLANA sa _____]WWW.MOJALADJA.COM_____ neće da objavi ovu informaciju, a nominalno, bavi se razvojem druženja na vodi...

SALE NB:
Evo čitam: Nego, tužno je to što Sale NB neće da objavi ovu informaciju, a nominalno, bavi se razvojem Apatinske pivare..   :drinks: :taunt:

Nisu ovo novine, pa da objavljujemo bilo šta, već svako stavi ono šta ima da kaže ili pokaže i gotovo!
Akina greška, definitivno. Idi obesi ga sad zbog toga! :this: :wild:

Ako krenem da brojim greške i niske udarce u ovom vašem prepucavanju - šta misliš? Ko vodi?
Ko je koga bolje zaj...?  :diablo: :diablo: :diablo:

Da li ti je to bitno?! :sorry:
Aj' dosta je bilo, završavaj ovo.

Gandalf:
Ja imam jedan amandman pa ako se usvoji. Zabraniti Kapetanu da postavlja avatare, prvo ono gore-dole levo-desno oci mi ko na zejtinu nemogu da citam bre postacu razrok  :shout:, a verujem i vecina clanova, a sad ubi ova belina oci ispadaju. Kap imaj milosti. Ajd sad lepo svi na vodu, voda nosi sve.

Kapetan:
u pravu su sale i zoki .. ni ja necu vise komentaristi...

odo na vodu ...

Kapetan:
prisutan sam na svim nautickim sajtovima pa cak i tamo gde sam izbacen... prisutan sam i na plovidba.info sto sa tehnicke strane (juce ti bacih PP sa problem sa hakerima)  ako treba nesto da se pripomogne sto sa "clanske" strane da dam savete o nekim stvarima koje smetaju...

clanove niko ne preuzima jer nisu nicije vlasnistvo...

tvoj post je divan i pun pozitivnih komentara  :good: ali ipak ostaje recenica...

Aka [00:17]:   Nego, tužno je to što mojalađa neće da objavi ovu informaciju, a nominalno, bavi se razvojem druženja na vodi...

za koju znas da nije tacna a opet si je izgovorio-"odkucao" u chat ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju