E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Motor za elant t 400 / t 401

<< < (14/16) > >>

Slobaa89:
Ne ne...one od 0.50l  114   

Da li je sada ovo " glisiranje " sa 6ks ovako super ide zato sto je do camca ili sta ?

A kuda ovaj ide u ribolov  stri i svaka mu cast gdje on drzi ovaj produzetak za gas

Bakara:
Da, obadva čamca glisiraju. To je do čamca jer je jako lagan, malo uži, i ima ravan taban. Na Dunavu svaki dan gledam čoveka koji sa metalnim ribarskim čunom i yamahom 8, glisera i ide jako brzo :)
Tvoj elan ima glisersko korito, što ne znači da će lako da izglisira već da će imati dobro ponašanje dok je u režimu glisiranja.

Slobaa89:

--- Citat: Bakara  09, 09, 2016, 22:43:47 posle podne ---Tvoj elan ima glisersko korito, što ne znači da će lako da izglisira već da će imati dobro ponašanje dok je u režimu glisiranja.

--- Kraj citata ---
Ahaa...a to je u pitanju,ja sam mislio ako je glisersko koristo da ce sto lakse da izglisira...
Ja vjerujem to vama sve,al stalno gledam kako ljudi " slicnim " camcima kao sto je elan t 401 glisiraju sa 6-8 konja...ali to " slican camac " to izgleda nije ni slican  jh jh isto su poliester,isti oblik,isto sve...e sada neko stavlja onaj produzetak,neko ne...
A koji je za tebe camac " ribarski čun "  ? :-)

Bakara:
To je dugačak a uzak čamac, nešto kao ovaj

zankiki:
taj sigurno ne može da glisira ni sa čim  sajkaca

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju