E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Motor za elant t 400 / t 401
Slobaa89:
Jest..bas tako
Jos si ti u brzini,nije to da ide lagano pa da ti mozes skrenuti,zaobici.
Jos nedaj Boze decembra..tad bi bilo veselo u vodi eek
Kapetan:
svako zna svoje granice..
ja smatram da je i 5km nizvodno brzo jer ako je naper panj ili nesto slicno 5 metara od mene ..
kalkulacija kaze da imam 3 sekunde do udara
ako odreagujes za 3 sekunde i skrenes camac sa tog kursa, u nizvodnoj voznji svaka cast ...
evo pa proveri
http://www.calculatoredge.com/civil%20engg%20calculator/speed%20Distance%20Time.htm
prorgam malo zaokruzuje .. ali mislim da su sekunde u pitanju ..
5km-3 sec
6km-3 sec
7km-2 sec
8km-2 sec
9km-2 sec
inace kalkulator kazuje da pri brzini od 10km/cas imamo ispod 1 sekunde.. pa razmislite..
kojom brzinom ides nizvodno sa tim camcem i motorom ?
Zoran T:
Kao da niste pratili na casu...covek oce da proba motor od 8ks na camcu pa da vidi dal mu odgovara ili ne...i reko sam mu da proba sa produzetkom jer ako bude sedeo nazad do motora nece da vidi ama bas nista od pramca...
Slobaa89:
Jeste... Zoran je u pravu..al i ako me i izglisira sa tim produzetkom,gdje cu stalno tako i voziti...a razumijem i sve sto je Kapetan rekao i dosta stvari je upravu i on...to jeste sve tako.
Ako vidim da ja ne mogu da vozim tu 8-cu kao covjek...ma kupicu motor za lagano voznju,ili strpiti se do sl.godine pa uzeti od 20ks...al hocu da probam to dizanje pramca sa 8ks da se uvjerim u svu tu pricu.
Bakara:
Slobo, sad ti lepo zaboravi sve što smo ti rekli, i probaj tu mašinu kako ide ! :D
Verovatno će vas biti dvojica pa rasporedite težinu
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju