E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Motor za elant t 400 / t 401
Slobaa89:
zankiki:
Plastičnu cev neku, ja imam takve za vezivanje paradajza :)
izmeri koji ti fi treba i idi u radnju za vodovod, samo da se naglavni na ručicu da možeš malo levo desno da ispravljaš i da dodaješ gas... Metar ne bi trebalo da je više od par stotina dinara.
Slobaa89:
Dobro..mislis da ce ta cijev dodati gas sam kad ubodem u rucku motora ? Mozda napraviti neki saraf da prolazi kroz tu cijev i da malo stegne i rucku motora.
Jest da nije zanimljivo kad ne sjedis nazad i ne drzis ti rukom rucku motora...al sta bi ako mora tako.
Bakara:
Ja sam stavio ovakvu, na Tomos T4.5, samo nagurao malo jace na rucku:
Ova sto sam uzeo je dugacka bar metar i kusur. Pozeljno je da napravis neki sistem da se lepo stegne na rucku motora, jer moze da se desi da nemas bas cvrstu vezu sa motorom, pa da ne skrene dovoljno
Zoran T:
Eto tako cevku...raseces je 15-20cm uzduz (4-6puta popreko bonsekom)da lepo naidje na rucicu(da ne ostetis coveku motor) stavis selnu preko da fiksiras(ili par plasticnih splenti) i eto kreacije koja ce da sluzi...ova penta sa snimka gubi obrtaje kad skrece malo pa bi mu trebao za broj manji propeler ali funkcionise na prazan camac...i 8ks bi trebala da ga digne i kako se pomeras napred jednostavno cujes kako penta dobija obrtaje i to ti je to za probu...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju