E, ovako treba... > Yamaha
Yamaha, problem elektronike
steps:
Da podelim sa forumom novu "dijagnozu" moje Yamahe. Smanjivanjem zazora na svecicama, motor je dobio na snazi onu poslednju cetvrtinu gasa koja mu je falila. U svom tom vozanju i testiranju motora, naisao je i kolega Mileta. Izvinjavam mu se sto nisam imao vremena da se duze druzimo. Moramo organizovati makar jednu zajednicku voznju posto imamo iste pasare sa istim motorima. Veliki pozdrav za Miletu!
MiletaStamat:
Pozdrav Marko drago mi je što smo se upoznali, i ne brini zbog vremena, važno da si popravio motor. Sava neprestano teče biće vremena za druženje, a još ako budemo komšije na pontonu, eto igranke.
steps:
Moj "problem" se vratio. I posle stavljanja novih svecica sa propisanim zazorom, ponovo ne vuce posle 3/4 gasa. Stipaljka na CDI-ju vrsi posao, ali dokle?
Ceprkajuci po netu nabasao sam na ovo
http://youtu.be/juhri_NxQcQ?list=PLJD0gZGZdCufp0L-hMuP22YQzS6tdyXXU
Napravicu ga ovih dana i krenuti u proveru sistema za paljenje, pre par godina sam skinuo i servisno uputstvo za yamahu 8 B, gde se nalaze referentne vrednosti, pa javljam .
Kapetan:
jvljaj kako si prosao .. mene opet zeza masina...
MiletaStamat:
Nemoj da me plašite, moja je posle menjanja elektronike radila kao singerica. Nisam je palio već 10-tak dana, loše vreme, zauzetost drugim obavezama i sl. ali se nadam da je sve u redu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju