E, ovako treba... > Yamaha

Yamaha, problem elektronike

<< < (8/10) > >>

steps:
Hvala Mileta, cuo sam se i sa njima, rekao mi je da samo moze da mi napravi novu, po pitanjima koja mi je postavio stekao sam utisak da nikada nije pre pravio za ovaj tip motora (pitao me je neka strucna pitanja, gde su gornji polozaji klipa itd....).
Hvala jos jednom u svakom slucaju.... 114

MiletaStamat:
Zanimljivo kako majstori na ista pitanja različitih osoba daju različite odgovore. Meni je rekao da mogu da donesem staru i da će je reparirati, i da to košta od 70 eura pa na gore. Kao garancija je godinu dana, a ako naplati repariranje 15o eura onda je garancija trajna. Ne verujem da sam ja drugačije razumeo. Ko će im verovati.

E Marko gde sada ti vežeš svoju Pasaru, kad nisi u rukavcu. Mimoišli smo se neki dan ispod mosta pa verujem da je tu negde blizu. Ja bih najradije za sledeću sezonu tražio nešto na Novom Beogradu, ali verujem da je tamo mnogo skuplje nego u rukavcu, Ovamo mi cena odgovara 2750 dinara, i plaća se mesečno, što mi takodje odgovara, ako neko zna da ima negde slična cena veza neka javi.

mesechar:
video sam te juce kad si uplovljavao u rukavac .inace u mojoj marini ima po neko mesto al nece biti jeftino gazda cepa racunaj jedno 4000dindzi  marina ispred stenke.

MiletaStamat:
Hvala na informaciji, nadam se da ćemo se I lično upoznati, a sve ćemo uzeti u razmatranje pa odabrati najpovoljnije I najbolje. Nisam nezadovoljan rukavcem, Ljudi su tamo okej, marina je pristojna, ali samo zbog te prljavštine I mogućnosti da opet budemo zarobljeni Topčiderkom, tražio bih negde na Novom Beogradu ili Zemunu, ali obavezno na ponton. dugi razlog je da približim čamac malo mestu stanovanja, živim u Batajnici a želim što češće da koristim Pasaru. Sad finansije su ograničene pa ako nadjem nešto slično ceni u rukavcu idem ako ne ostajem.

DuleN:
Mileta,
Mozda ti ne bi bila losa varijanta Novi Banovci, jer tamo je majstor Peka poce dapravi marinu preko puta svog servisa. Za cene i uslove ne znam, moralo bi se raspitati...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju