Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Kakva je Tisa u septembru?
DuleN:
--- Citat: Nidza 02, 09, 2016, 16:44:27 posle podne ---
DuleN, nisi u pravu za socivicu, ja sejem socivicu po rekama kad cistim filter sajkaca
--- Kraj citata ---
Sram te bilo !!!
zankiki:
Ja volim Tisu, ali ne previše leti.... Nema peska!
LSI:
Тачно је да нема песка али оно мало што сам видео у тих неколико пута колико сам прошао релацију до Титела и назад, рекао бих да је лева обала, од Титела, испод Книћанина, до ушћа у Дунав, веома лепа и погодна за излетнике и пецароше (при овом нивоу који смо имали до ових дана).
Обала је ниска, у хладу топола и видим да много људи тамо буде, виђам приколице, роштиље...
Десна обала је некако више обрасла шумом и густишима - не знам шта се налази из тих првих редова који се виде с воде. Али и дуж ње има доста привезаних чамаца, нарочито одмах испод Титела.
У праву је Деда с оним коментаром како је Тител згодно место за боравак на води. Град је практично на обали. Ту је ресторан, није далеко до продавница ни до пумпе. За дужи боравак то је важно.
С друге стране, обале Дунава, узводно од Сланкамена су предивне и мислим да има толико згодних места за пецање... још кад би било и рибе! (Кажу, има рибе за оне који знају!)
Што се тиче места за купање - ја сам још нов и не знам све најбоље али видео сам прелепе плаже на Јанди, а мислим да је и лева обала, испод Крчединске аде, па и обала саме аде, веома погодна за привез и боравак.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju