E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Koliko kosta farbanje camca?

<< < (2/14) > >>

Savski Dunavac:
Miroslav 0641833121
Djura  0643307293

Odlicni majstori, meni su nedavno radili brod, nazovi ih i pitaj za cenu

minjabolesnikov:
Drage kolege, pratim pomno forum i ucim. Imam Mahsera starog 3 godine, nema nikakvih ostecenja, ali ima ogrebotina po sebi i sada (kada sam se kroz ove tri god upotrebe navezbao) bij da ga ofarbam. Medjutim, on je u alatu zelkotiran kao crven i ne znam da li sada to moze da se farba? Molim za pomoc.

Sent from my iPhone using Tapatalk

maverick:
Naravno da moze da se farba, ali ako nema oštećenja samog gelcoata...najbolje bi bilo da pokušaš s kvalitetnim poliranjem. A ako ima i ozbiljnih ogrebotina one se daju srediti i ušpricati samo taj mali dio i poliranje....Danas se plastični čamci olako farbaju a mislim da za dosta njih nema potrebe...

tangabravo:
Moj je Silfish- 18stopa bio fabrički plav po trupu a kako ja nepodnosim plavu boju meni dune da stavim belu skroz. Ja sam svojeručno skinuo sjaj pa vodenjarkom 600 i onda 2000 ispolirao pa ja zaštitio što treba se zaštiti i moja farba samo prajmer lak i čovek auto lakirer u dve ruke špricem- pošto nemože nikada valjak da da sjaj kao špric-  i to nabacio baš mrsno uzeo € 50 , a podvodni deo čim sam ga kupio ogulim na nulu i onda osnovna pa pur prajmer dve ruke i anti algin dve ruke to valjkom sva sam , samo što sam rodio mečku dok sam skinuo staru zaštitu šaberimana nulu

minjabolesnikov:
Mnogo hvala! Ima i debljih strafti iz prve sezone i po boku sa jedne strane izgubljen sjaj od toga kako se drao o bocnu rampu na vezu jer je neko ukrao gumu koju sam postavio.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju