E, ovako treba... > Oprema
Radio komunikacija među članovima foruma - Zello
MiletaStamat:
Ja sam sinoć nešto čačkao po aplikaciji i izgleda pritisnuo neku opciju, tako da sam kasnije video da članovi komuniciraju ali ih ne čujem. Probao da pronadjem šta sam to pokvario i nema šanse. Požalicu se danas kolegama informatičarima na poslu pa me možda izvuku iz kvara :)
LSI:
Милета, то може да се догоди и кад се канал "мутира". Ја бих прво то проверио.
Bakara:
@zankiki
U pravu si, ovo ne treba da bude zamena za radio stanicu, pogotovu ako se ide na dalju plovidbu. Ovo zato moze da bude korisno u zonama u kojima se cesto krecemo po lokalu, a koje nisu mnogo daleko od marina ili naseljenog mesta. Ako nista, tu u okolini ako ti se nesto desi a drug kojeg bi cimnuo da ti pomogne nije trenutno na vodi, javis se na kanal i mozda bude nekog u blizini.
Nije zamena, ali moze da bude vrlo korisno sos6
MiletaStamat:
Proverio Lazo, nije mutiran. Vidimo sedanas na Adi, Ja ću tamo biti oko 17 h. Da vidim još nešto oko merdevina. Čekaću pa kad dodjete.
Bećar:
Nakon prvog meseca rada,registrovano je 22 korisnika.U proseku ,na kanalu u toku dana,bude oko 4 člana.
Nastavićemo pod ovim imenom kanala do daljnjeg.Svi ste dobrodošli...
Ako je neko registrovao svoj kanal ili zna za neki interesantni neka napiše ...Da se pridružimo,bićemo fini... jh
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju