E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Kada krecete na plovidbu?

<< < (6/11) > >>

neptun:
To u teoriji dobro zvuci.al ja kad krenem na mesec dana vucem sve i svasta.od pribora za pecanje,ronjenje sad i decije igracke ,kolica..
Dosta je ovo bilo dobro  s obzirom da je dete bas malo.ali i ove godine su pripreme bile glavne.ni jedan tehnicki problem nisam imao.na autu prikolici i jedrilici.ni jednom nisam izvadio alat. Meni je to das bitno.ne volim kad vec odem na more tamo nesto popravljam..
Inace sto se tice tog smestaja na jedan dan kad stignem.to cu verovatno iduci put.
Sad sam promenio priremu broda kad stignem.sve uradim dok je brod na suvom.podignem jarbol i sve namestim.za to mi treba sat i po vremena.stvari sve u brod stavim jos u beograbu.cak i gorivo kupim uz put na pumi i ubacim u brod.oko 40l goriva mi bude dovoljno za 3-4 nedelje.
Pa tako spremljen brod spustim u vodu.ranije sam dizao jarbol na vodi.pa mi svasta upadne u vodubdok sve namontiram.

tangabravo:
E drage moje i dragi moji , čiča je juče u 13h krenuo put Kasandre i završio putovanje na ibarskoj magistrali kod Vreoca pošto su mi neke kalašture izletele kecom pred kola a onda su dali petama vetra i u vidu lastinog repa se dohvatili kukuruza, ostavljajući onu kršinu na sred ibarske, a ja se vratim u Valjhevo da " vidam rane" kojih hvala Bogu nije bilo i da se patim sa osiguranjem pošto cigani nisu bili registrovani a pitanje je na koga se vodi auto. Ako kogod ima neka iskustva neka podeli. Dobro more

LSI:

--- Citat: tangabravo  09, 10, 2016, 06:54:10 pre podne ---E drage moje i dragi moji , čiča je juče u 13h krenuo put Kasandre i završio putovanje na ibarskoj magistrali kod Vreoca pošto su mi neke kalašture izletele kecom pred kola a onda su dali petama vetra i u vidu lastinog repa se dohvatili kukuruza, ostavljajući onu kršinu na sred ibarske, a ja se vratim u Valjhevo da " vidam rane" kojih hvala Bogu nije bilo i da se patim sa osiguranjem pošto cigani nisu bili registrovani a pitanje je na koga se vodi auto. Ako kogod ima neka iskustva neka podeli. Dobro more

--- Kraj citata ---

Аух, брате! Шта то би?

Баш ми је жао... Толике припреме, толико наде и ишчекивања...

Добро је само то што није било тежих последица... Биће пловидбе још много пута.

Zole:
E Čarli kakva šteta,
gde nalete na te kretene.
Ajd da si živ i zdrav,
pozdrav

tangabravo:
Hvala na podršci , i ja kažem glavna je živa glava . Juče nisam mogao da okačim fotke pa ću pokušati sada

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju