Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Iz Holandije - vodom

<< < (2/4) > >>

Alexa:
E moj Arso, 25 godina se nadamo i cekamo da nam bude makar malo bolje pa da nesto priustimo i sebi licno i .... prodje zivot  kuku
Zato sam ja izmerio i skrojio koliko je trenutno realno moguce. I to teskom mukom ali.... isplivacemo  thumbup

Misha D:

--- Citat: Alexa  16, 07, 2016, 08:46:49 pre podne ---http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/85149-od-amsterdama-do-zrenjanina-brodicem/

Mislim da i ovde ima ta tema. Koliko znam, cak dve ekipe su napravile taj poduhvat i opisale ga. Potrazite temu, ima jako korisnih iskustava  thumbup

--- Kraj citata ---
Osim vrlo duhovitog opisa na gornjem portalu ima i dosta slika sa tog puta na facebook nalogu Dragan Mosorinski. Nije bas to jednostavna plovidba,
Cak je je zalutalo i desetak slika Arsinog bivseg plovila sha

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2496478973673&set=bc.Abr3AmGt76SpzGuhgnqpHfYps9NvXC1mw-wkQ-A57Tl4OsNLbBEI3hwCjTSNPvomya5DNVo8QKF4dmehW7ZynpSuruimByBpkzQXdIuMPAhbYqI6eC7phoHRzbI_Ab1L0UIe7RpqccRLrYZnrkiL64kY&type=1&opaqueCursor=Abrm1JiZAuOG-OQwBLNrtJCl2Y_lrJW1ewUStriRs19g_devUHt6aip4Ao3q1O1P_3huYQLVUx-2CoqjaVHkLlwuzfTtuPwGEo6jYi_qstNszlWcdtpA6sWjR6neXiZgnNzm7fnN6cyiJ7fCK6qc8cAoEOSH18e9VsxXslE7zQgX-GJ81nzZhOs09kmQKvyTSIIfNiXdzoeDl1uqfb9VLquTGQgALY6NIJMgq-O7fwfED8T9vZzfbxYeH2zNSchSxng12htEj_cy9WSY0_0i3Debpa-Y0lbzbBGMHBW8POaJ2w&theater

MiletaStamat:
Auuu, pregledao sve linkove, snimke i fotografije. Ozbiljan poduhvat. Ovo mogu samo iskusni mornari, mi novopečeni nautičari možemo samo da gledamo i uživamo u njihovim avanturama. Svaka čast. poštovanje za sve. Ja samo gledam i uživam.

STG:
Bio i vdeo vise puta. Belgija, Holandija, Francuska, Svajcarska pa uz i niz vodu...
Verovatno da je 20/25 dana minimum, sto duze to lakse.
Jedini "problem" jeste Rajna, ali ukoliko je to ispravan brod, a samo takvim ima i smisla krenuti na put, onda nema problema.
Na relaciji Amsterdam-Beograd Vas ceka 68 prevodnica, pa polako.

sale.m79:
Ja sam spreman za takvu avanturu .Samo ne nadjoh ladju koja mi se svidja.A za Rajnu ima resenje. 25648

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju