Nautika opšta... > Nautičke reportaže
KONAČNO NA RECI
MiletaStamat:
Hvala Dule. Trudiću se. 30 godina od kako sam u Beogradu želim da nabavim čamac, jer sam detinjstvo u rodnom mestu proveo na čamcu i jezeru. Sad moram da nadoknadim propuštene godine .
Bucho:
Blago tebi, a sto se tice slika, pozeljno je sto vise kako bi I mi kontinetalci mogli da osetimo cari velikih reka f85. Svaka cast na lepim slikama. kgk
milegrcki:
Ti me oduševljavaš koliko se raduješ izlasku na vodu ija samdugo navodi 1960 god. sam u Ratnu mornaricu,a 22godine sam u penziji svoj brod imam od 1990god.Mogao bih za jedan vikend da dođeš do mene,spavanje na brodu ima 5 ležaja.Pozdrav Mile 063-193-9915
MiletaStamat:
Hvala Mile na pozivu. Ko zna možda jednom zapucam i sa svojim čamcem do Novog Sada, samo malo da upoznam motor i da naučim osnovne stvari da mogu i nešto popraviti ako zapnem. Ja sam inače oduševljen koliko dobrih ljudi ima u nautici, koliko ste svi povezani i spremni jedni drugima da pomognete. Kad bi i udrugim oblastima bilo više takvih ljudi, gde bi nam bio kraj, Pozdrav, biće prilike sigurno da se upoznamo.
milegrcki:
Dogodine da se prijaviš za regatu Vode vojvodine da vidiš šta je druženje i kako izgleda dobra organizacija sve je obezbeđeno od snabdevanja hranom ,vodom,gorivom,doktor,majstor za motore,brodom za tegljenje ako kvar nemože da se poprvi,kamermanRTV,fotografi,igre za decu,takmičenje u kuvanj riblje čorbe itd.Ako budeš hteo moraš imati registrova ćamac i prijaviti se na vreme dok ima mesta ili javi meni da ti obezbedim mesto.Ja sam odrastao u Beogradu kada je fijaker po njemu išao i gradio nasip oko Ade ciganlije.Pozdrav Mile
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju