Nautika opšta... > Nautičke reportaže
KONAČNO NA RECI
LSI:
Рекло би се да вас двоје умете то - да уживате.
И треба.
Много је труда и рада уложено у ту лађу. Сад је време за награду.
Кад човек погледа слике, тешко да му не крену зазубице...
DuleN:
Bravo Mileta 25648
MiletaStamat:
Moja supruga kaže da ja ne znam da uživam. To bi značilo da se smirim, sednem i odmaram. Uvek nešto majstorišem. Ne drži me mesto, a do kada će biti tako ko zna. Nadam se što duže. Danas na barci postavio držače za štapove. Još da naučim da pecam, eto radosti kgk. Trenutno im to nije konačno mesto, na jesen kad izvučem čamac napolje držači idu skroz nazad iznad motora, tako da ne smetaju u kokpitu, možda će se još malo doraditi. Najlepše i najbolje je biti sam svoj majstor, pa kako bude, ako nije dobro psuješ sebe, ako je dobro uživaš jh
yopatami:
Sa 3 štapa bi užitak bio veći
LSI:
--- Citat: yopatami 11, 07, 2017, 05:36:28 pre podne ---Sa 3 štapa bi užitak bio veći
--- Kraj citata ---
Јел то због оног што пише у Правилнику о начину, алатима, опреми и средствима која се могу користити?
Да, тамо пише у члану 10. да се могу користити три штапа са по две удице.
Недавно сам запловио и прошао сам поред много пецароша. Ретко сам видео чамац на коме није било постављено више од пет штапова. Изгледа да то нико не контролише. Нико осим саме природе, јер се мало који пецарош у последње време похвалио лепим уловом.
А што се тиче Милете и нама сличним, можемо ми и више штапова поставити - нисмо ми опасни за рибљи фонд. Али... Чекајте само да научимо, и један штап ће нам бити довољан.
А дотле ћемо да се возикамо, забацујемо и уживамо, ма шта о томе мислили неки.
Јер, не чине наутику само вишедневне пловидбе до удаљених дестинација. То је ипак нешто што себи може да дозволи мањи број људи. Они који то себи могу да приуште јер имају и довољно времена за такве пловидбе, адекватна пловила и довољно средстава.
Још кад бимали имали и довољно времена да напишу коју реченицу о томе и прикаче неку сличицу... Обогатили би наш форум новим садржајима.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju